Új hozzászólás Aktív témák

  • formula01

    aktív tag

    Sziasztok!

    Már egy ideje halogatom a laptop cserét, egy kb. 6 éves Inspiron 7567-et használok, de sajnos egyre több a nyűgje, a billentyűzete rossz, kvázi asztali gépként használható, de a napokban elkezdett fagyogatni is, kimerevedett többször a kép, aztán csak bekapcs gomb hosszan tartva ki-be kapcs segített. Egyelőre most egy ideje nem csinálja, de azért nem tűnik jó előjelnek.

    Gondolkodtam egy ideig Macbook Pro vásárláson, mert egyre kevesebbet játszok laptopon az utóbbi években, mióta megvan a PS5-m, és nem vagyok elájulva attól a minőségtől, amit gamer laptopokban 6-700e Ft körül kapok, de egyrészt túl is van már egy MBP ára a lélektani határomon, másrészt meg félek, nehezen tudnám elengedni a Windowst.

    Mindenképpen olyan laptopot szeretnék venni, ahol minőséget is kapok, nem csak teljesítményt, illetve ami méretbe még kényelmesen használható lenne akár ölben is, így a 14 körüli méret és minél kisebb súly lenne a legoptimálisabb, ha játszok meg többnyire monitorra kötve tenném.

    A következő géppel szemezek apróról: Razer Blade 14

    Pár kérdésem lenne ezzel a típussal kapcsolatban, ha tudtok válaszolni, nagyon megköszönöm:
    Minőségben hol helyezkedik el a gép egy MBP-hez képest?
    Le tudja hűteni a gép ezt a HW-t?
    A benne lévő 3070 Ti hány Wattos?
    A benne lévő 2*8 GB RAM cserélhető vagy forrasztott?
    Az SSD cserélhető vagy forrasztott?
    A billentyűzet magyarítása valahogy megoldható?
    Kb. mennyit bír 1 ilyen laptop akkuról csak alap dolgokra használva ~közepes fényerőn?

    670-ért szerintetek jó vétel lehet ez a gép, vagy mondjak le a hordozhatóság/minőségi igényekből és inkább menjek el egy új Legion 5 Pro irányába? Szeretném, ha a következő gépem is a következő ~5 évre kiszolgálna. Eddig minden gépem rendes boltból újan vásároltam, de úgy látom, ahhoz, hogy minden igényem teljesüljön, olyan mélyen kellene a tárcámba nyúlni, amennyire nem szeretnék. Úgy emlékszem a napokban szóba került itt a topicban az eladó, hogy megbízható, de ettől függetlenül ha van tapasztalatotok, azt is szívesen fogadom. Nagyjából 2-3 hét múlva lenne esedékes a gépvásárlás, hétvégén elutazom, és csak jővő hétvégén jövök haza. Ha azt mondjátok, jó vétel, és amíg hazajövök nem viszik el, valószínűleg tennék vele 1 próbát, ha elvinnék meg figyelném tovább az aprót. :K

    Köszi előre is a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák