Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    Csak a szépsége miatt. :D (Nekem tetszik :R ) Itt az illesztés lyukak is jó helyen vannak(nem úgy mint nálam)....persze szigorúan csak a tehetős gazdagoknak a kártya. Manapság sajnos már kiváltság egy ilyen naprakész kártyát használni. És ez mondjuk már nem is annyira naprakész mivel csak turing.


    Hát KillHates hűtőjével ez is üzemelhetne nálam. :) De mostanában nagyon úgy néz ki külföldi fórumon hogy akiknek nincs egy MSI GT70 szintű gépe :D az nagyot szívhat a megjelenítés miatt, mert könnyen fekete képernyőt kaphat....és ha még optimus sincs akkor még duplán szívás levakarni a dolgokat és újra kezdeni. :)
    Érdekes hogy vannak emberkék akik beérik a régi cuccukkal némi vga erősítés mellett legyen az csak akár egy gtx 1060, vagy 1070 szintű. :U Aztán megveszik és nem tudják beüzemelni.
    Lehet csak szerepelni akarnak? Ezen azért el szoktam gondolkodni.
    Még a pascal P4200,5000 kártyákat sem olyan egyszerű beüzemelni, jön a fekete képernyő.

    Érdekes, nagyon szerencsésnek tartom magamat mert annak idején jó gépet vásároltam.
    :))

    Imádom kijátszani a rendszert. Emiatt is figyelem mik jelennek meg. :)

    Persze a Lenovo 90W vbios mégsem lett nyerő.....gond van a memóriakezeléssel. Tudom használni, szal van kép is benchmark nagyobb teljesítmény, de élesben behal a memória kezelés miatt(full UV ami megmentheti, inkább hagyom).....valahogy nem lát mindent. Érdekes. :U Sebaj így is boldog vagyok. :)
    (Ezzel a géppel szívesen rástartolnék akármelyik mxm kártyára, akár egy RTX A5000-re is.)

    Kicsit fényeztem a gépemet. :R

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák