Új hozzászólás Aktív témák

  • q2w3

    senior tag

    válasz Mikulásbá #56846 üzenetére

    Ennek a ligetcompos eladónak amúgy sem szimpatikusak a hirdetései. Még anno érdeklődtem Razer laptopok iránt, és láttam, hogy rendszeresen más típusszámot ír a leírásban, mint ami a névben vagy a specifikáció alapján lehetséges, folyton beleírja hogy teljes rgb világítás és vapor chamber hűtés, pedig a legtöbb esetben Base modelleket árul, csak úgy hirdeti meg mintha advanced lenne.

    Amikor telefonon beszéltem vele, akkor meg jött a megbízhatóság dumával, hogy ő sok éve árulja ezeket és még soha senkinek nem volt vele baja. Majd ezután kicsit utána néztem youtube meg redditen és mint kiderült, rengetek szoftver hiba volt, random fagyások, bsod stb, amiket több hónap volt mire javítottak, sok embernek nem is válaszolnak a szervízes panaszaira, legrosszabb customer service amit el lehet képzelni. Nekem ez már túl nagy ferdítés amit ő csinál. És ezek csak a nyilvánvaló dolgok, ki tudja még mi az amiről nem mond igazat..

    #56849Gergello: Ha elég kitartó vagy akkor a Dell EMC a S/N mellé megmondja a régi tulaj 1-2 adatát és azzal meg tudod csinálni a garancia átírást. Erről ugyan tájékoztatják a régi tulajt emailben, de nem tudom onnan mit lehet még tenni. Max ennyire tudsz vele visszaélni. De látod az új tulaj adatait szóval vissza tudod csinálni szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák