Új hozzászólás Aktív témák

  • Evil Snowman

    őstag

    LOGOUT blog

    Ma én is látogatást tettem KH mesternél egy kis újra pasztázásra.

    Gépet már sokan ismerik innen, aki lusta visszakeresni, annak leírom: ROG Strix G531GU-AL060. i5 9300H + 1660Ti 6GB

    Az undervolt lehetőségének eltörléséig Noctua NT-H2-vel -0,135 UV mellett Warzone 100 fix 100 FPS-el 72-74 fok. BIOS frissítés és UV lehetőség eltörlését követően 84 fok. Eddig az előzmény.

    1. Ma rreggel nyomtam egy stressz tesztet a "műtét előtt" a Noctua pasztával. Eredmények alább:

    Hát nem volt fasza maradjunk annyiban.

    A "műtét" során a CPU kapott - nem akarok hülyéséget mondani, pedig ESKÜ figyeltem :DDD - indiumos vagy galliumos folyékony fémet. A GPU meg prolimatech-et. Valamint KH javaslata alapján elő halásztam a korábbról meglévő CoolerMaster NotePal 200-as laptop hűtőt (2x140 mm-es ventik max 1200 RPM-en, elvileg 92-es CFM és betettem a gép alá.)

    2. Mérési eredmények repaste után, Armoury Crate-ben turbo mode-al, laptop hűtőt CSAK ÁLLVÁNYNAK használva:

    3. Végül pedig mérési eredmények repaste után, Armoury Crate-ben turbo mode-al, laptop hűtőt max fordulaton (1200 RPM) használva:

    Ami fura, hogy a legjobb eredményt a 2-es "versenyző" hozta.

    Holnap azért tesztelgetem valami combosabb játék alatt is, hogy mit mutat aktív hűtőpad használattal, kikapcsolt hűtőpad használattal csak álványnak használva azt; valamint bevetem a titkos favoritomat, az "ásványvizes kupak a két hátsó talp alá és így megdöntve az egész seggét a gépnek" metódust.

    Szummázva baromi elégedett vagyok. Egyrészt hőfokban is sokkal jobbak az eredmények, másrészt az CPU órajelben pedig elég nagy ugrás van pozitív irányba.

    Szóval jelenleg örülök. Itt is köszi KH maestro. :R

Új hozzászólás Aktív témák