Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz gago1975 #50129 üzenetére

    Nem tudom értelmezni ezt a támadást.

    Én csak próbálok életben maradni úgy ahogy elképzelem. Leszarom a p5200-at. Meg van jól érzi magát. Megviselt hogy emiatt minden elromlott. Nem tudsz semmit csak irogatsz hülyeségeket. Csak azt tudom, nagyot szívtam KH nélkül. Nem tudom hol rontottam el, egyszer csak kegyvesztett lettem. Ott vagyok a mókolt géppel egyedül és keresem a választ hogyan tovább.
    Semmi sem történt, elromlott. Kerestem az okát. Hibás lett állítólag a cpu rész és én nem értettem hogyan. Most sokan azt hiszik, mert hozzápiszkáltam......nem. Jöttem szipogni sokat mit csináljak és csak mosolygás jött válaszul.
    Én nem akarok új gépet, engem nem az határoz meg itt milyen fullos gépem van. Ezt akarom megtartani. Nem akarom a mestered megélhetését piszkálni.....sokat megéltünk együtt,ember. Valami történt, nem tudom mi.
    Tudom tele vagyok egyéni hülyeségekkel. Döntsön már az én pénztálcám mint a te megmondom neked hogyan tovább! Nem hozzád járok gép okosításra, így kérlek állj le!

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák