Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz Kazuma989 #40385 üzenetére

    Nincs ertelme ilyenekkel foglalkozni, ha elhasznalodik akkor elhasznalodott es csereled. Probalgatni ugy hasznalni hogy most 10% vagy 20% kevesebbet hasznalodjon el csak stresszel jar minimalis vagy semmilyen nyeresegel. Pelda:

    Az igaslo Acer-emet ket evig ugy hasznaltam hogy szinte allandoan taprol ment egesz nap. Amikor nem taprol ment akkor normalis irodai melo (mail, office, remote management, lightos dev es devops melo, itt-ott fotobolt) mellett lehuzott 60-70% fenyero mellett olyan 7-8 ora kozott. Utanna mar volt hogy tobbet ment akkurol es ezt tobbszor, de amikor utoljara nalam volt projekten az iden tavasszal akkor 60% fenyero mellett meg mindig lehuzott kozel 6 orat vagy ha levittem 40%-ra ami meg mindig normalisan olvashato volt akkor 6+ orat is. Azert ez kozel 4,5 ev utan vallalhato.

    Masik dolog - ha ugyis zomeben taprol hasznalod akkor az akku ido kevesbe relevans meg akkor is ha degradalodott. Ha meg nagyon zavar akkor teszel bele ujat, annyi kiadassal szamolni kell 3-4 ev utan.

    [ Szerkesztve ]

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák