Új hozzászólás Aktív témák

  • buherka

    addikt

    válasz echterion #36986 üzenetére

    Én addig nem vasaznék, amíg garis a gép. :N

    Irtózat nyomot tud hagyni a hűtésen...[link]...[link]

    Itthon nekem is van egy T500-as ThinkPad-em azon kipróbáltam a Conductonaut-ot. Rákötött mint a cement...tényleg csak csiszolópapírral lehet levakarni róla. Sőt a CPU-n is hagyott nyomot, amit végkép nem tudok eltávolítani. Próbálkoztam mindennel, Féktárcsa tisztító (petrol éter), nitro hígító. lakk benzin, aceton...semmi sem oldotta.

    Összekened vele és úgy alakul, hogy gebasz lesz a géppel 3 éven belül, nehogy emiatt visszadobják a garibol, mert akkor agyfaszt kapsz. Egy ilyen folyékony fémes dolgot nyom nélkül eltávolítani a hűtésről meg a Prociról, sztm nem lehet.

    Van itt egy ilyen táblázat, anno ez alapján döntöttem hogy Kryonaut-ot fogok használni a Preadtorhoz és nem Conductonaut-ot , azért a 1-2 fok különbségért nem fogom szétcseszni a hűtést+CPU-t, meg ne adj isten elbukni a garit.

    Kryonaut-ot bármikor letörlöd egy sima fülpiszkával, még oldószer sem kell hozzá és semmi nyomot nem hagy. Nem kell hozzá a CPU-t meg a GPU-t sem lakkozni, meg kapton szalagozni...kókányolni.

    Az MX4 amit akarsz használni arra 5 fokot ver rá a Kryonaut.

    Kryonaut még azért is jó mert színben, ami szűrke... ugyan olyan paszta van a hűtésen gyárilag a Predatorban. Szóval ebbe sem tudnak bele kötni.

    De ahogy érzed...csak tanácsot adtam. :R

    Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

Új hozzászólás Aktív témák