Új hozzászólás Aktív témák

  • echterion

    nagyúr

    válasz Drenadar #25916 üzenetére

    Szia,
    Leginkább pozitív. Könnyű, vékony, ilyet szerettem volna. Mondjuk én azt gondoltam, nem sima alu lesz a fedlap, hanem ilyen gumírozott valami lesz, mint az AW-k palmrest-je, de sajna nem. Mivel vékony, ezért elég forrófejű, hamar átmelegszik a gép, nem veszélyes, de azért észrevehetően meleg, főleg a bal oldala. A proci hőfoka 70-75 fok között mocorog maximum, de legtöbbször a 70 megállítja. A GPU 75 foknál áll meg. Venti nagyon halk, szerintem ezért is melegszik így, mert a 17-es AW-mben hangosabbak voltak a ventik.
    A kijelzője szép IPS, nekem tetszik a képe, pixelhiba nincs, glow se látszik, nem úgy az Y520-nál, azon keményen látszódott.

    Eddig egy bosszantó dologgal, illetve hibával futottam össze: a Control Center nem megy win10 alatt, így nem tudom az alap kék bill. világítást megváltoztatni.

    Háztól-házig gari van, tapasztalatom még nincs vele, remélem, nem is lesz.

    Nem bántam meg eddig a vásárlást.

    (#25915) Darth_Revan: Hozzád hasonló pechszériája keveseknek van a Földön, talán csak Raikkönen F1-es pechsorozatai foghatók a tiedhez. Inkább rendeltesd meg a gépeidet valakin keresztül, hátha az segítene rajtad.

    **********

Új hozzászólás Aktív témák