Új hozzászólás Aktív témák

  • Pocok256

    veterán

    válasz Muerte #12653 üzenetére

    Köszi szépen megnéztem rendes pick up and return -os gari van plusz mellé 1 év prémium support na hogy az aztán mire jó égvilágon nem tudom :D Hétköznap rátelefonálok a számra aztán meglátjuk mire jutok :D

    kreten67:
    Amúgy tényleg 100% hogy melegedés mert mikor maxra csavartam a hűtést és 60 fok alatt tartottam mindent akkor fél óra játék után sem fagyott meg míg normál esetben 2 perc alatt bemondta az unalmast. Én nagyon arra gyanakszom, hogy egyik vram fedetlen maradt vagy valami ilyesmi bibije lehet. Aw 13 pasztázásairól pedig van egy két horror történet külföldi topikokban, hogy konkrétan használhatatlanul jött a userhez és 2 visszaküldés után már megunta és maga pasztázta le a gépet, ami után teljesen tökéletesen ment. Mindenesetre remélem nem kell szervizzel bajlódnom mert hátam közepére kívánom a gazirtatási ceremóniát.

    Amúgy próbáltam prime 95 öt futtatni ott 2 perc alatt elérte a 95 fokot ami ugye nem túl egészséges de ettől függetlenül teljesen stabil maradt a gép. Majd néztem a játékokat csak intel grafikussal futtatva úgy is teljesen stabil maradt. Csak akkor fagyott mikor a GPU elérte a kb 75 -80 fokos határt. Mindehez hozzátartozik, hogy nem feltétlen kellett a gpu nak ehhez menni ha maga a gép felfűtöttem magát ennyire akkor is instabillá vállt.

    [ Szerkesztve ]

    HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

Új hozzászólás Aktív témák