Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurubefree
senior tag
válasz KubanitoS #10550 üzenetére
Pontosan ezert valasztottam a gyengebb modelt ( FullHD kijelzovel bar ennel nincs cpu upgrade lehetoseg ) , es varialtam a memoriaval ( alap 8GB ) es az SSD+HDD comboval ( alap 1TB HDD )
Mivel FHD-ben jatszok gondolkodtam a GTX1060-ban is. Ha nem vagyok uton akkor a kulso monitorom ( Acer z35 ) hasznalom .
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
KubanitoS
veterán
válasz gurubefree #10551 üzenetére
Árban mennyivel kedvezőbb a 1060-as modell?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
-
echterion
nagyúr
válasz gurubefree #10549 üzenetére
Te kint élsz amcsiban vagy az angoloknál, hogy velük tudsz közvetlenül beszélni, alkudozni?
Amúgy az uhd tényleg túlzás, ja. Hát nem tudom, nem könnyű döntés.******
-
gurubefree
senior tag
válasz echterion #10554 üzenetére
UK-ban elek ... lehet ez csak egyszeri eset volt . Chat oldalon a sale agent ha jol emlekszem kifogasoltam hogy nem lehet szint valasztani >>> erre rogton ugy felelt , hogy fel tud ajanlani discount-ot es mehetunk is fizetni
UHD az felesleges de a jobb cpu-nal csak az UHD kijelzo van es azon valtoztatni nem lehet . Eleg hulyen van megoldva mert a gyengebb modelnal meg nincs se kijelzo , sem pedig cpu upgrade lehetoseg :/
Ha bealdozom az SSD-t akkor lehuzom £1760-ra az arat GTX1070-el .
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz gurubefree #10555 üzenetére
SSD kell bele mindenképp. Előbb-utóbb úgyis vennél bele. Innentől inkább egyéni preferencia, nálam egy pont a defiance-nak, én ugyanilyen dilemma előtt voltam pár hete.
-
gurubefree
senior tag
-
echterion
nagyúr
válasz gurubefree #10557 üzenetére
Ez a széria (legalábbis a 17-esek, arról olvastam tesztet) nagyon melegszik, én ezért mondtam le róla.
-
echterion
nagyúr
válasz gurubefree #10559 üzenetére
Nekem az sok, de persze nem ugyanaz mindenkinek a sok vagy kevés.
-
bandras54
aktív tag
válasz gurubefree #10559 üzenetére
Tudnál linkelni a tesztekről? Keresgélek én is, de még nem találtam normális teszteket. Defiance 3 és gl702vm eddig ami szóba jöhet. Nekem elég a 1060.
-
gurubefree
senior tag
válasz bandras54 #10562 üzenetére
[link]
Nem igazan van gtx1060 , 1070-es teszt . Amik vannak a youtube-on azok 970m , 980m .Ebben lehet latni homersekletet .
[GL702] ebben elmondjak amit erdemes tudni .
Ha bejon a GL702 akkor erdemes megnezned a Gigabyte P57X-et .
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz gurubefree #10561 üzenetére
A Defiance III ezt tudja, full terhelésen 74 fok a cpu, a gpu meg 65. Ez játékok alatt nyilván még ennyi sincs.
-
gurubefree
senior tag
válasz echterion #10564 üzenetére
Megnezted a videot amit linkeltem ??? ( bar ha ezt sajat tapasztalatbol irod akkor elfogadom )
Talaltam valamit ... ugy tunik ugyan abbol epitkeznek mint a PC Spec. Egy alap gtx1060-as gep messze a legolcsobb . XMG P707
[ Szerkesztve ]
-
x_o_n
veterán
válasz gurubefree #10565 üzenetére
Persze mert clevo - Schenker xmg
-
echterion
nagyúr
válasz gurubefree #10565 üzenetére
Igen. Én a tesztet néztem meg, amit linkeltem korábban, az alapján mondom. A második videóban a speckót nem láttam. Mondjuk az érdekes, hogy hogy sikerült ennyire felmelegíteniük, vagy a másik lap a hiteltelen a mérési eredményével.
-
gurubefree
senior tag
válasz echterion #10567 üzenetére
Ezert emlitettem ... amugy gtx980m Apr 16, 2016 9 honap hasznalat utan igy feltetelezheto , hogy Haswell CPU-val van . Az , hogy a Haswell(45 W TDP ) es Skylake(45 W TDP) kozott homersekletben mekkora kulonbseg lehet ... fogalmam sincs de latva a TDP-t nem tartom valoszinunek , hogy mervado kulonbseg lehet .
-
echterion
nagyúr
válasz gurubefree #10568 üzenetére
I5 és i7 azonos tdp esetén is ég és föld hőmérsékletben a különbség. Meg az se mindegy azért, hogy a gép többi része ugye mennyire melegedős fajta.
-
Darth_Revan
veterán
válasz gurubefree #10547 üzenetére
Tud a 17" és 15" Defiance III is G-Syncet. Külön nincs említve, de a VGA-nál látható, hogy a sor végére oda van írva, hogy "G-Sync".
Pascal sorozatú gépeknél Clevo-ból nincs olyan, ami nem támogat G-Sync-et és a PCS úgy adja el a gépeket, ahogy a Clevo adja nekik, náluk nem kell külön G-Sync opcióért fizetni, mint pl a kanadai Eurocom-nál.
A VGA válogatással viszont óvatosan, mert tudomásom szerint a 17" Defiance III a Clevo P671RP6-G-ra épül, ami ha minden igaz úgy lett tervezve, hogy GTX 1060 legyen beleépítve, úgyhogy érdemes a vásárlás előtt pár tesztet megnézni, hogy hogyan képes lehűteni a GTX 1070-et.
Továbbá tudomásom szerint ennél a modellnél ki/bekapcsolható az Intel VGA is annak, akinek Optimus kell (bár Optimus elvileg G-Sync nem kapcsolható be).
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
válasz Darth_Revan #10570 üzenetére
Akkor lenne egy kérdésem ezzel a g-sync mizériával kapcsolatban. A vga támogatja a g-sync-et azaz külső monitort tud igy mghajtani ami g-sync képes, vagyis maga a laptop panel nem g-sync képes?
-
echterion
nagyúr
válasz Darth_Revan #10570 üzenetére
Hamarosan ki fog derülni, ugyanis én rendeltem egy ilyen gépet, majd akkor minden kiderül. Persze csak akkor, ha eláruljátok, hogy hogy lehet ezt megnézni majd.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz sittes79 #10571 üzenetére
De, maga a laptop panel is elvielg G-Sync képes, eddig csak az Acer-nél láttam olyan hülyeséget, hogy a VGA G-Sync képes volt, de a beépített panel pedig nem (legalábbis szándékosan).
echterion: Gratula! Jól látom, nem kértél pixel garanciát? Ha még nem késő, akkor azt adj hozzá (leadott rendelésnél ammend order), minimális extra költség, de a tapasztalatom alapján szükség van rá. Legalábbis LP173WF4-SPF1 panelből 4-et próbáltam ki a PCS-től és 3 pixel hibás volt (2-nél beragadt, 1-nél halott).
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz Darth_Revan #10575 üzenetére
Lemaradt volna? Bakker, úgy emlékeztem, bejelöltem a 30 naposat. Már nyomom is az amend-et, köszi, hogy jelezted.
Kész is van. Még egyszer köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz gurubefree #10577 üzenetére
Nem kérdéses, hogy így az alien a befutó
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
bandras54
aktív tag
válasz gurubefree #10563 üzenetére
Néztem gigát is. De európai üzletet nem találtam. És még annyi tesztet sem találtam mint az előzőekből.
-
echterion
nagyúr
-
gurubefree
senior tag
Valtoztak a dolgok Surgos velemenyt varok !!!!!
Mivel mint emlitettem asus g752vy-al volt jopar problemam a mai nap folyaman ( meglepetesemre ) az amazon felajanlott 20% discount-ot barmi altalam kivalasztott laptopra ! Es meg kellett jelolnom egy modelt ami nem lehet dragabb mint az elozo laptop amit vasaroltam toluk .
Ezt MSI GT72VR 6RE "Dominator Pro" jeloltem meg . A lathato £1817-bol lejon a 20% discount ami £1453-ra viszi le az arat .
Ennyiert megeri nem ?
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz gurubefree #10582 üzenetére
Bőven megéri annyiért, csapj le rá!
-
sittes79
addikt
Hát vazz nem lennék a feleséged
-
Pocok256
veterán
Pont ilyet akarok venni
HA meglesz akkor várok egy gigászi tesztet !
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
echterion
nagyúr
-
Darth_Revan
veterán
válasz gurubefree #10589 üzenetére
Azoknál az MSI-knél amiben 120 Hz-es kijelző van, külön fel van tüntetve, ennél viszont nincs...de bármi lehetséges
-
gurubefree
senior tag
válasz Darth_Revan #10590 üzenetére
Utalom az ilyet mert ahany oldal annyi kulonbozo informacio Manufacturer No: 9S7-178511-234 .
[ Szerkesztve ]
-
gurubefree
senior tag
válasz gurubefree #10591 üzenetére
Ilyen dolgok olvasasa utan az ember kezdi elvesziteni a fonalat Itt . Van olyan forum ahol 100% meg vannak gyozodve , hogy a MSI GT72VR meg a g-sync-et sem tamogatja
-
echterion
nagyúr
válasz gurubefree #10592 üzenetére
Én ezért engedtem el ezt a témát. Nekem eddig se volt bajom a hiányával (persze lehet, ez csak a szemem hiányossága, de a lényeg, hogy nekem a mostani is jó), így tettem rá és berendeltem a nekem legjobban megfelelőt.
-
gurubefree
senior tag
válasz echterion #10593 üzenetére
Teljes mertekben egyetertek .... szerintem a g-sync 60 fps alatt mervado amugy nem szukseges . De vannak nalam okosabbak itt es megmondjak . Ilyen arert ki leszek bekulve azzal ha nem g-sync-es model erkezik .
-
KubanitoS
veterán
válasz gurubefree #10592 üzenetére
Hogy egy kicsit megkavarjalak: a magam részéről én MSI-t tutira nem vennék.
Amúgy csak annyit tanácsolnék, hogy ha van egy konkrét elképzelésed (és ahogyan olvasom a pénzbeli keret is megvan rá), akkor azt vedd, amit eredetileg elterveztél. Ha most kényszerből megveszed ezt a gépet, csak azért, mert engedtek az árából és igazából te mégsem ezt szeretnéd, akkor annak megint szájhúzás lesz a vége.
Voltam már hasonló helyzetben én is és akkor nyugtatgathattam magam, hogy mekkora üzletet csináltam, pedig nem azt kaptam, amit igazából szerettem volna.
[ Szerkesztve ]
-
gurubefree
senior tag
válasz KubanitoS #10595 üzenetére
Ez is benne volt a listaban .... a legfontosabb dolog az ar volt .Minel kevesebbol a legjobbat kihozni . Az Alienware-hez kepest is ( ami ugy 10% kedvezmennyel lett volna ) kozel £300 sporolok es hardware-ben ugyan ott vagyok ( bizok benne , hogy a minoseg is meglesz )
Koszonom a tanacsot de megkostoljuk ezt a pudingot oszt meglatjuk
-
-
KubanitoS
veterán
válasz wanted5 #10597 üzenetére
Nem értek a komoly gémer laptopokhoz, nem is akarom elhitetni, hogy értek hozzá. Főleg egyéni preferencia, hogy nem szeretem az MSI laptopokat. Mondjuk haveromnak volt is egy 200 éve, az is behalt két év után. Lehet azóta sem hevertem ki a sokkot és megmaradtak az előítéleteim a márkával szemben.
-
Patrick76496
őstag
Üdv!
Próbálta már valaki Asus G551JM-ről vagy hasonló laptopról a Forza Horizon 3-mat? Ilyesmi hardverre gondolok: i5-4200H, 8GB RAM, GTX860M, esetleg 960M. Ha igen, hogy fut?
Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Politika
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest