Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    sziasztok újra :D

    még mindig pörgök ezen a lapos dolgon, volna még egy két dolog, amiben felhomályosítást kérnék.

    a 980m-es masinák árát még mindig sokallom kicsit, még ha ki is tudnám csengetni. kerestem, hátha van a korábbi ötletemből, az N552-es Asusból 970M-es, de sajna nincs. de ettől még versenyben van.

    Viszont! :D a következő kérdéseim lennének még:

    - 970M is elég akár a mostani legújabb címek fHD-s ultra/max beállításon való smooth (gondolom az 30-40+ fps) futtatásához, vagy mindenképp a 980 kell?
    - ha jól emlékszem olyat írtatok korábban, hogy az Aw és a Clevó nem forrasztottak, tehát a CPU/GPU nincsenek a deszkához forrasztva. ez azt jelenti, hogy ezek cserélhetők, bővíthetőek?
    - ha igen, olyat "be lehet játszani", hogy veszek most egy 970M-es notit (vagy Clevo, vagy Aw from Dell outlet), és mittudomén 1-2 év múlva veszek bele 980M-es VGA-t, (akár a lapos gyártójától) és kicserélem? érinti ez a garit vajon? (tehát - ha ez megoldható - én is berakhatom házilag, vagy csak szerviz?)
    - ilyen külsős USB-s amplifier-nek van értelme venni hozzá? gondolom az alaplapi itt is elég vérszegény, és bár alapból egy ilyet vagy egy ilyet tervezek venni hozzá, BT-on használva, de gondolkodok egy értelmesebb fejesen is. akkor azért már illik? vagy ahhoz elegendő laposnál mondjuk egy ilyen füleserősítő is?
    - wifi modulnál gondolom a Killer, ha nem játszok, felelsleges, de az első között van érdemi különbség, ami miatt mondjuk érdemesebb a másodikat választani?
    - őt jól látom, ugye, hogy nem IPS?
    - SSD-knél van érdemi jelentősége, hogy melyiket választom? úgy értem, sima, vagy PCIe? vagy mindegy?
    - prociból választható i5-ből K-s végű? van annak értelme? úgysem olyan chipset van ebben, hogy nagyon lehessen tuningolni. meg lapost minek, nem?

    köszönöm az ismételt segítséget! :R

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák