Hirdetés
- Nintendo Switch
- Bestbuy játékok
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Vezeték nélkül két cucc van, ami ajánlott:
Logitech F710 és Xbox 360 Gamepad for windows.
A többi nem igazán, párszor már le lett írva, hogy miért. Nézz azért jól körül, mert bár egy év alatt már sokat esett az áruk, lehet máshol olcsóbban is találsz ezeknél. Bár erre szerintem kicsi az esély, sokáig tartották magukat 15k körül.
-
DeFranco
nagyúr
Ilyen helyeken csak nézelődni szabad, vásárolni nem.
Kivéve azt az esetet, amikor 3.100 Ft az F510-es pad
Kár, hogy nem vettem akkor kettőt, de szentimentális vagyok, és nem volt szivem lecserélni a 310-est (amit vettem, azt eladtam jó áron bontatlanul ) Ismerek olyat, aki miután szóltam, felvásárolta majdnem az egész készletet egyben.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Az nem baj, ha nem mutatja, a profiler csak directinput módban kell.
Az xinput mód azon kívül, hogy fejlettebb irányítást biztosít (pl: van két külön független ravasz) arra is jó, hogy azokat a játékokat, amiknél van x360 pad támogatás (a modern játékok mindegyike ilyen ami támogatja a gamepadot) natívan kezeli. Nem kell szórakozni a kiosztással, ott van "kéznél" optimalizálva, ahogy a játéknak a legjobb.
Xinput módban kvázi x360 padnak is ismeri fel, ilyenkor nem is működik a profilerrel, de nincs is rá szükség.
A vibra motorral nem tudom mi van, lehet szoftveresen kellene állítani valamit hozzá. Be van kapcsolva hardveresen és szoftveresen is? A játék támogatja?
-
DeFranco
nagyúr
Elképzelhető, hogy valami interferencia van a gép és a vevő között (fém ház, nagy teljesítményű táp, akármi).
Próbáld meg egy USB hosszabbítóval távolabb vinni a géptől a vevőegységet, hátha segít.
Ha nem megy, akkor [link] próbáld meg ezt.
Ha ez sem megy, akkor a szokásos, próbáld más gépben, vagy próbáld másik paddal ugyanezen a gépen, ha van rá mód.
Ha ez sem megy, akkor kezdd el intézni a gariztatást a logitech-en keresztül (azt hiszem valaki írt egy bejegyzést a témában, hogyan kell intézni, én feléjük indulnék el, és nem a bolt felé.
Bővebb infó itt: [link]
-
DeFranco
nagyúr
Elképzelhetőnek tartható a feltevésed
(én is csak a netről dolgozom, pontosabban a gugliról, F310-em van, de a logiteches okosember ezt írta. Ha nem jön be, tényleg érdemes lenne megpróbálni másik gépen, meg a linkelt szoftverrel, meg blablabla... ilyenkor a hibaszűrést így is úgy is el kell végezni, de tény, hogy ha nem működik, hibás, akkor a logi legalább nagy valószínűséggel cseréli. Ezért szeretjük a céget.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- macOS PC-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szólánc.
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Politika
- Tippmix
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Kingston fury renegade DDR4 3600mhz eladó! 4x8GB
- ASUS GTX 1050 2GB
- POWER UP! Kolink Enclave 700W Gold tápegység INGYÉ FOXY
- Apple MacBook Air 13" 2017 (500 GB SSD/8GB DDR3/1.8GHz Intel Core i5) 1 év garanciával, használt!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest