Új hozzászólás Aktív témák

  • kasa85

    őstag

    Rezgések általában robbanásoknál,földrengéseknél,házak össze dőlésénél,lövéseknél,gépek bekapcsolásánál,és sorolhatnám mikor jön elő.
    Mindig annyi ideig rezeg míg az objektum,és a többi amit felsoroltam nem jelentkezik.
    Nagyon ötletes megoldás.
    Amióta Kontrollerem van azóta csak ezt használom szeretem mikor bele remeg egy nagy robbanásba,sortűzbe amit leadok az egeret száműztem egy jó időre.
    Nagy játékosként íróm megéri a rezgőset venni mert rengeteget ad a játék élményhez főleg ha nő az illető :DDD
    A poént félre rakva tényleg sokkal ütősebb a rezgő mód sokan száműzik a klaviatúrát,és az egeret amihez megy a Kontroller.
    Könnyen használható persze olyan tökéletes célzás sosem lesz mint egy AA kategóriás egér esetében ezért is van sok játékban automata célzás rásegítő,de ki lehet kapcsolni ami meg nehezíti a játékos feladatát,de lehet vele célozni ez a mód kimondottan könnyű fokozatú játékon,és haladó Kontoleres kolégáknak való kezdők az automata célzás rásegítőt alkalmazzák.Hol nagyon rá segít,hol kevesebbet.
    A rezgés mindig valami nagyobb objektumnál jön elő mindig csak addig míg tart az effekt,és utána nem remeg,csak ha sortüzet nem pumpálunk a falba,vagy nitrót használunk valamilyen autós játékban.
    Kanyarban is berezonálhat mikor csikorognak a kerekek érezd a kocsi mennyire beleremeg nagyon jó kis megoldás ez.
    Férfiként is írom mennyire élvezetes a vibrátor mód persze nem a likam helyén kimondottan a tenyérben :))

    [ Szerkesztve ]

    Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák