Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
válasz parandroid #89417 üzenetére
DCRainmaker-t csak olvasni szoktam,szeretem a full review formatumot,kepekkel,tesztekkel...ha kell a vegen van hozzaszolas,abbol is lehet szemezgetni,hogy ki milyn velemenyen van,milyen problemaval talalkozott stb.
Videoit meg se nezemThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tisn
addikt
. Aki a podcastot, mint műfajt kitalálta az internetre, azt is akkor kellett volna a többieknek agyonvernie, szebb hely lenne a világ.
azt hittem egyedul vagyok a vilagon, de vegre valakivel tokeletesen egyezik a temaban a velemenyunk (vagy oreg boomerek vagyunk)irtozatosan hatekonytalan, amit 3 perc alatt atfutnek, kiemelve a szamomra lenyeges infokat, azt nezzem 15-30 percig... meg 1,5x sebessegen is kinhalal.
-
norby_42
aktív tag
Összemosod a podcast és a (videó) review fogalmát. A podcast jó, ha megfelelő ember csinálja, hasznos tartalommal, pl. a sajnos már megszűnt Szertár.
Eat pasta, run fasta
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs