Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #64052736

    törölt tag

    válasz inf3rno #69694 üzenetére

    Szép írás, köszönöm. Célom a még kirobbanóbb forma. Az autofagiával való belső tisztítás. A beleim rendben vannak, epe, máj, gyomor szintén. A sejtjeimet célzom be ezzel. Én nagyon fogyok, a súlyommal nincs gond. Zsinórban nyomom a hosszúkat, le is esik időnként 1kg, ami ennek köszönhetően nehezebben jön vissza. A reggeli mérlegelés 79-ről 78-ra tolódott. BMI, meg hastérfogattal már nem is foglalkozom, mert egy kiadósabb futás után akkorát horpad a hasam, mint egy anorexiásnak( később visszajön). Ma is beletettem 15-öt. Éhesen indultam el, a hasam is korgott, de csak erőltettem, a végére valami brutális erők jöttek elő. Fel a harmadikra, majd sprintekkel a boltba. Kicsapott a só a kesztyűn, a hátamon. 3 fokban. Elmúlt az éhség és csak mentem és mentem volna. Nem tudom mi ez a jelenség, de újabban éhgyomorra is megy, de nagyon. A cipő persze lerágta a lábaim az aszfalton. Ezért is gondoltam a böjtre, mert terhelés nélkül csak kibírnám egész nap. Régen hamar elkezdtem kókadozni, szédelegni, ha nem ettem és futottam 6 km-t. Délután is ennem kellett. Szerintem beállt a hasnyálmirígy az optimumra. Most még erre próbálnék ráfejelni a böjttel. Az évek óta kínzó gyomorégés is elmúlt kb, bármit ehetek nem mar meg. A futás nálam valamit beindított, amit az órákig tartó kerékpározás sem tudott. Áldom ezt az oldalt, mert sok erőt adott nekem, hogy ne adjam fel év elején. :R

  • #64052736

    törölt tag

    válasz inf3rno #69694 üzenetére

    Sót keveset eszem. Már a krumplira sem teszem. Csokoládét kivettem, meg a süteményeket is. Bab az megy. Se sör, se fagylalt nyáron, már lassan semmi. A kolbász és májas elhagyásán is gondolkozom, mert feldolgozottak. Bár a májast nagyon szeretem. Mondjuk a méznél is riogatnak, hogy az is káros, mert cukor. Csak az a baj, hogy így már minden kiesne. A vörös hús bélrákkeltő, meg nem jó a hasnyálmirígynek, a zsír szintén káros. Már minden az...Azért mindent nem szeretnék kivenni. Csirkét nem ehetek mindig. Így is csak kétszer van hús a héten, egy vörös és egy fehér. Azért megnézném ezeket a kutatásokat, amik mindenre rákkeltőt mondanak, hogy vajon milyen populációnál mértek? Sportolók voltak a merítésben? Mennyien ittak és dohányoztak ezek közül. Ettek zöldséget, gyümölcsöt? Na itt szokott jönni a bökkenő. A hús szabadgyököt is termel, főleg a füstölt, igen ám, de ez lefojtható antioxidánsokkal és felszívódást lassító rostokkal. Erről megint nem írnak...Persze nem eszem sok húst, de teljesen elhagyni? :F

Új hozzászólás Aktív témák