Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Agony

aktív tag

válasz inf3rno #59182 üzenetére

Engem rettenetesen frusztrál, ha valami okból nem tudok normálisan teljesíteni magamhoz képest. Versenyen se érdekel hogy 1. vagy 1001. vagyok, mert az mezőnye/versenye válogatja... de az hogy a tőlem telhetőt megtegyem az nagyon.

Baromi vicces, hogy a kollégák mindig oda meg vissza vannak már az 5:00 alatti tempóktól is, "meg milyen jó lenne 2 órán belülre kerülni félmaratonon"... én meg sokszor tökre irigylem tőlük, hogy mennyire nem törődnek a tempóval és nekik egy futóverseny is inkább a teljesítésről szól, nem a versenyzésről. Full céltalanul mennek el hétköznapi futásra, ahogy esik úgy puffan én meg ha 1-2 másodperccel kicsúszok a céltempóból, már azon dolgozok hogy a következő kilóméteren visszahozzam. :D
    Lecsorogják a tizedik maratonjukat is ugyanazon a 6-7 perces tempón 5 óra alatt, mint bármikor máskor és boldogak az éremmel. Én meg ha nem tudom teljesíteni amit kitűztem magam elé, már a falat kaparom, hogy mi b*sztam el a felkészülésben. :D

Sajnos azt kell mondjam, hosszú távon valószínű az ő hozzáállásuk több örömet okoz számukra, mint a folyamatosan önmagunk felé támasztott teljesítmény kényszer. Valószínű az igazság valahol félúton van, csak nehéz megtalálni az egyensúlyt teljesítmény és kikapcsolódás között.

Start with a whisper, end with a scream!

Új hozzászólás Aktív témák