Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz tiszavirág #2610 üzenetére
Köszi
SD90-nel felvett mts (1080p/50) file-ok lejátszásával problémáztam anno. Most elkezdtem BluRay lejátszókkal próbálkozni... Pana BD75 lejátszotta egész jól, de azon nincs optikai hang kimenet (HDMI nincs az erősítőn). Gondoltam a 110-es Pana akkor biztos viszi, veszek egyet, 10hó0% alapon. Szerencsére kipróbáltam a boltban: azt az USB3-as kulcsot, amit a 75-ös vitt (ára majd' fele 110-ének), fel sem ismerte, de USB2-n sem az mts file-okat (esetleg FW frissités, de ezt nem volt kedvem rizikózni). BDP6000 Philips bedug, indit: na ez olyan volt, mint amikor a kameráról néztem vissza! Csak 5 kFt-tal több mint a 110-es Pana, részletre szinte mindegy. Még otthon tesztelgetem, de nagyon jónak tűnik ez a része. MIvel egy komolyabb mediaplayer is 40 körül van (persze az biztos több fileformátumot ismer) szerintem BD játékossal együtt, főleg, hogy az mts lejátszás volt a fő cél, nem hibáztam nagyot (remélem). Meg untam várni, hogy az új Sigma chip-esekre legyen FW, amin nem megy el a hang (WD Live TV volt nálam és az nem játszotta le ilyen szépen...).
Azért írtam csak be, mert emlékeim szerint más is küzdött ezzel.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crypto Trade
- BestBuy topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest