Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• koncsik

MODERÁTOR

válasz tiszavirág #2610 üzenetére

Köszi :R
    SD90-nel felvett mts (1080p/50) file-ok lejátszásával problémáztam anno. Most elkezdtem BluRay lejátszókkal próbálkozni... Pana BD75 lejátszotta egész jól, de azon nincs optikai hang kimenet (HDMI nincs az erősítőn). Gondoltam a 110-es Pana akkor biztos viszi, veszek egyet, 10hó0% alapon. Szerencsére kipróbáltam a boltban: azt az USB3-as kulcsot, amit a 75-ös vitt (ára majd' fele 110-ének), fel sem ismerte, de USB2-n sem az mts file-okat (esetleg FW frissités, de ezt nem volt kedvem rizikózni). BDP6000 Philips bedug, indit: na ez olyan volt, mint amikor a kameráról néztem vissza! Csak 5 kFt-tal több mint a 110-es Pana, részletre szinte mindegy. Még otthon tesztelgetem, de nagyon jónak tűnik ez a része. MIvel egy komolyabb mediaplayer is 40 körül van (persze az biztos több fileformátumot ismer) szerintem BD játékossal együtt, főleg, hogy az mts lejátszás volt a fő cél, nem hibáztam nagyot (remélem). Meg untam várni, hogy az új Sigma chip-esekre legyen FW, amin nem megy el a hang (WD Live TV volt nálam és az nem játszotta le ilyen szépen...).
    Azért írtam csak be, mert emlékeim szerint más is küzdött ezzel.

Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Új hozzászólás Aktív témák