Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz mokus8 #25206 üzenetére
Itthon a Shure árából kijön egy hivatalos 2 év garis Sennheiser IE8 is. Főleg House-ra...Pff. Szerintem nem is kellene tovább nézelődnöd. Olyan nem létezik nála hogy a mély kevés, és mivel hardveresen tudod állítani csavar segítségével nem telepszik rá a többi tartományra, ha meg igen, ott már fájni fog neked is.
Szubjektív, és a többit nem nagyon ismerem, de gari és support szempontból mindenképpen az IE8 a nyerő a többivel szemben.
A DBA-02 inkább balanced füles, house-ra szerintem kevésbé jó, és ezek mellett még nem is lehet túl strapabíró.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Sly1024
csendes tag
válasz mokus8 #25206 üzenetére
Kicsit meglepődtem, amikor azt írtad, hogy "komolyabbra" akarod cserélni. Szerintem az EX700 már elég komoly, persze minden relatív...
Ajánlom olvasásra (ha jól tudsz angolul): [link]
Bár itt nincs EX700, az EX600 hangra 9.0, míg az EX1000 9.4-et kapott a 10-es skálából.
A Shure-ok összerakásra nagyon masszívak, hangra is elég jók, de amelyik modell armatútás, annak valószínűleg kevesebb a mélye, tehát Neked nem valószínű, hogy megfelelne.
Sly
-
zack
nagyúr
válasz mokus8 #25228 üzenetére
Nem tudom hol nézted 90k-ért.
Itt 61-90k között vannak. Fel kell hívni őket hol tudják beszerezni ennyiért. Lehet 70k lesz ahol beszerzik, de még az is jó érte.
80k+ semmiképpen se vedd meg.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz mokus8 #25231 üzenetére
Itt vettem én is.
De ettől még neked nem kell itt venned.Mondjuk nem igazán értem, 1 év alatt hogy lett az 50k+póstaköltségből 89k+pósta.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
ntomka
nagyúr
válasz mokus8 #25228 üzenetére
supergamer-nél jól elszállt az ára. Ennyit azért nem ér meg.
(#25212) bigmasterg: Te ezt mindig megkockáztatod, de szerintem nincs helyén. Mindhárom teljesen más hangképű füles. Én azt kockáztatom meg, hogy egy szinten vannak technikailag, csak más felhasználásra. Az IE8 egy remek füles, én sosem firtattam, csak a hangja nem az én világom. És ha nem nézzük a hangját, a DBA-02 / B2 materiális szempontból kategóriákkal el van maradva a másik kettőtől.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest