Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz laleeee #87508 üzenetére

    Nem mind szar, de sok kockázatos, mindenképp szerencsejáték. Lásd pl az Urbanfun YBF-ISS014-et, ami nekem még mindig egy eléggé jó vétel 60$-ért, és nagyon közel áll a BE-hez, meg az FH3-hoz. És megvan a kockázata, hogy szarabb MMCX van benne, és kicsit megdobja az árát még egy TripoWin Zonie draút pl, ami azoknak szokott működni, akiknek az alap kábel nem.
    De a BL03-mal is meg kellett dolgoznod kábel és eartip vonalon, mire rájöttél, hogy imádod. Ok, ott nincs kifejezetten minőségbiztosítási hiba, csak nem kéne annyi szemetet csomagolni fölöslegesen a fülesek köré.

    És akkor a Legacy 3, amiből te vagy hibásba futottál, vagy teljesen inkompatibilis a füleddel a kialakítása, ha nem volt nálad rendes basszusa. Az én első, korai szériás darabomnál is volt a két oldal hangja között egy 1kHz-es darabon némi eltérés, de nem annyi, hogy reklamáljak, postázzak, várjak.
    Az újnál semmi, és imádom. Ránézésre, tapintásra is már jobb anyagból van a váza, a hangolása viszont nem változott szerencsére. Ez pont a Westone W30-al összehallgatva is igencsak jó füles, és jól megmutatja, hogy mennyit lehet spórolni a minőségbiztosításon meg a fejlesztésen. A ThieAudio leginkább úgy fejleszett, hogy néhány kulcsembert innen-onnan elcsábított jó pénzért, majd a tudásukat összeömlesztve gyorsan összerántottak egy komolyabb modellpalettát minden árszinten, általánosan bevált megoldásokat egybemixelve.
    Viszont hiába dícsérik a Clairvoyance-t annyira, mégiscsak 700$-ért már nem körülményesen garanciáztatható dolgokat vesz az ember óvatos bizalmi viszonyra alapozva,

Új hozzászólás Aktív témák