Új hozzászólás Aktív témák

  • ponti_ak

    addikt

    válasz Falconer #8002 üzenetére

    ..jóvanna', épp az a kazetta volt bent... :DDD

    Komolyra fordítva: egyetértek. És: egyelőre még csak munkahelyi háttérzenélés fázisában tartok, az igazi 'teszt' majd otthon, nyugodt körülmények közt jön.. :))

    Ja, köszi a tippet, berakom a leírt zenéket ("B oldalt") is ha lesz egy kis időm. :R

    Mindazonáltal azt hiszem, hogy újra kell hallgatnom a zenéim nagy részét, mert eddig nem hallott basszus, és néhol vadiúj részletek (tökéleteshez közelítő énekhang!) kezdenek előbújni az "mp3-dobozaim" mélyéről. De legalábbis olyanok, amiket eddig a nagy kedvenc Sennheiser gyártósoráról le'gördült' IEM-ek használatával (CX300, CX55, CX-350-II) korábban egyáltalán nem/nem igazán, a fejhallgatókkal (px200, px100, pxc250, HD595*) pedig csak részben volt szerencsém hallani. Függetlenül attól, hogy Rammstein, Scooter, RAM, Depeche Mode, vagy akár Vaya Con Dios szólt-e épp. FLAC, és vbr320-as mp3, az mindegy. A 192-t már lehet hogy kiszúrnám közülük, azért (nem tennék rá nagy összeget)
    *Oké, a HD már elég régen volt, és hangzás tisztaságát tekintve lehet hogy leveri ezt a kis dugaszt (meghát ugye a kezdeti lelkesedés is torzítja még az első benyomásokat, nyilván), de ezt majd az új tulaj (bwoay) megmondhassa nemsokára..

    Az előzetes várakozásoknak megfelelően egyébként
    - valóban 'farnehéz' (basszus domináns) a készülék amúgy (Flat EQ-val) egy picit, de tényleg csak minimálisan, számomra nem zavaróan,
    - háttérzaj (hiss) nincs,
    - jó a sztereója,
    - az énekhangokat nagyon szépen adja le.. este még tesztelem..

    ponti

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák