Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    A Jabra Elite illeszték problémái miatt berendeltem párat, hogy végre értelmes szigetelést találjak.

    Első induló a sokak által ismer SpinFit (8GBP).

    Ezzel sikerült megtudom, hogy mocsok ortopéd a bal fülem, egész pontosan szélesebb a hallójárat eleje és mivel a Jabra vetőcsöve nagyon rövid, így ezért nagyon nehéz szigetelést elérjek azon, mivel egyszerűen nem megy be elég mélyre az illeszték. Mivel a Spinfit legalább 3-4mm hosszabb mint a többi a csukló miatt.
    Végül az lett, hogy bal fül spinfit, jobb meg a Dunu, mert a jobba meg túl mélyre kellett nyomi a Spinfitet, ami már kényelmetlen volt.
    Ezt kivéve nem egy nagy eresztés maga az illeszték, nagyon egyéni preferencia, lehet, hogy ez jó-e vagy sem. Amennyiben túlságosan nagy szögben fordul a csukló, jócskán tudja rontani a hangzást. Anyaga kellemes puha nincs vele gond, de igazából csak nagyon célzott problémákra ajánlanám, mert különben nincs sok hozzáadott értéke szerintem. Az eredeti árát nagyon nem éri meg.

    Trinity Kopbi Tips (12GBP)

    Ezekre főleg azért voltam kíváncsi, mert nagyon szeretem a Sony szivacsos hybridjét. Ez ugye annak 1:1-ben másolta, annyi extrával, hogy hála égnek a szivacs bele van ragasztva, így nem csúszkál el és nem jön ki mint a Sony-éből, akár sokkal jobb is lehetne, de sajnos a külső gumi anyaga nem a legjobb, nem annyira kényelmes mint a Sony, így akit nem zavar a kicsit érdesebb keményebb szilikon, annak nagyon tudom ajánlani teljesen ugyan azt a szigetelést és hangot nyújtja, mint a sokkal drágább Sony.

    Végül egy kis hazai mandarin Üllésről.
    SYMBIO N és W normál és széles vetőcső. (15$)

    Szóval ennek a lényege a szilikon külső és a memóriahab belső lenne. A memória hab bele van ragasztva a szilikon illesztékbe így a szélén bár leválik biztos, hogy nem jön ki. A szigetelése a legjobb az összes illesztékem közül, nagyon jól működik. Sajnos van pár negatívuma, habár a szilikon tapintása nagyon jó és minőségi, szerintem túlságosan merev és vastag. Ennek van előnye és hátránya is, a szilikon a vetőcső kimenetnél a legvastagabb így teljesen merev és nem deformálódik, de emiatt egy idő után fárasztó lehet mert nyomást érzel miatta Túl sokáig nem hordtam, de szerintem hosszabb ideig kényelmetlen lehet. Előnye, hogy a merevség és a memória hab miatt nagyon masszívan ül a fülben, illetve a hangra semmilyen befolyása sincs, mivel kb. vetőcsőként funkcionál nem zár el semmit, nyilván vetőcső átmérő függvényében. A két különböző méret paraméterei a linken megtalálhatók. 3,8mm/4,5mm.

    Összességében továbbra is a Sony Tripple Confort a legjobb illesztékem. A Symbio W pedig nagyon jó lesz a fenti új szerzeményhez, aminek nagyon vastag a vetőcsöve. :) Talán még a EPH-100-ra is ráerőszakolom valahogy.

Új hozzászólás Aktív témák