Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz holozis_HUN #69980 üzenetére

    Az ára egy csöppet riasztóbb mint az hogy elveszted. :P

    Meg is lett a kiválasztott, az EX1(Dunu Titan) mélykiemelős szilikonja(piros belső, átlátszó külső) tökéletes szigetelést ad(csak a tokba nem fér bele így...), hogy mi a jó édes különbség van egy Sony Hybridhez képest az meg nem mondom, külsőre nekem egyforma, de azzal mintha tök nyitott lenne, ezzel meg pont olyan amilyen kell legyen. :F
    Ezzel egyáltalán nem is kényelmetlen és sokkal kevésbé nyom, valamit kevésbé akar a fülemből kiesni. A segítő fülek nélkül használom, így is elég stabil nekem, fejrázás vagy ugrálás nem probléma, majd a szerdai edzéssel kiderül, hogy ezzel az illesztékkel jobb-e a stabilis, a gyárival elég labilisnak éreztem (-> ki akar jönni). A kampósat is kipróbáltam, de az nagyon nyomja a fülem, de tök esélytelen, hogy azzal kiessen nagyon ott tartja.

    A hangkeltő itt 1db DD (bár nincs sehol leírva), mivel jól hallható a behelyezésnél a driverflex, de igazából nagyon pici messze nem olyan rossz mint az ANC-s Sony-mnál. Így ezzel számomra egy jó masszív V karakteres cucc képét adja. Nem éppen a világ legjobb hangja, de edzéshez teljesen jó, nem torzít annyira mint a MW600, de semmi kiemelkedő, olyan 5-10e közti szinten van valahol, a jobb fajtából, de azért nem egy E10, messze nem... Mély jó sok van és erőteljes, magasak korrektek szépen kiemeltek, a közepek meg biztos vannak valahol, csak félénkek kicsit és ritkán bújnak elő. :P

    Technikailag megnéztem a logokat, SBC-t és AAC-t támogat semmi más, így a Sony-jaimon csak SBC-vel tudom használni, de az Android O-s 5x-en megy szépen az AAC.
    Multi connectet nem tud, egyszerre max. 1 eszközhöz kapcsolódik. A párosítás(max. 6 eszköz) nagyon nagyon gyors és egyszerű, és váltogatni is nagyon könnyen lehet, összes BT fülesem(6db) közül ezzel működik a legjobban. Eszközön sajnos magán nem lehet váltani, de hát ez most elnézem a korlátolt vezérlés miatt. Ha dobozban van kikapcsol és nem kapcsolódik semmihez, a dobozt felnyitva az utolsó párosított eszközhöz kapcsolódik először, vagy nyilván ami a közelben van, ez kb. 2-3mp alatt megtörténik, nagyon gyors. Tehát nem kell ki be kapcsolgatni csinálja magától.
    Kapcsolattal 0 probléma 2 csukott ajtó 15m(gipszkarton) simán viszi. Nyilván egy jó kis panel EMP-s szigetelését nem biztos hogy bírná. :D
    Vezérlés gombokkal van, szóval szar... Nagyon nehéz megnyomni őket főleg mozgás közben, ez minden ilyen füles rákfenéje.
    Üzemidő megvolt a 3óra de még véletlen se több. Edzéshez pont elég.

    Fitensz: Mind a HR mind a lépés számláló abszolút pontos. A sebesség, távolság amit a futógép mutatott és a HR is egyezett. Piros pont. Az aksi zabáláson kívül semmi negatívuma nincs.

    Szóval next stop Bragi Dash Pro. ;]

Új hozzászólás Aktív témák