Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz fericske #69488 üzenetére

    Nekem csak a marketing sületlenségeivel van bajom minden márkánál. Nagyon kicsi kellett hozzá, hogy a 99-et megvegyem. :) Amúgy 1More-nál is a fejemet tudnám a falba verni, mikor a "Grammy díjas hangmérnök hangolta", szöveget meglátom... Puszta hazugság.
    A IEM-eken a fa igazából csak külső díszítő elem, különösebb jelentősége nincs, minimálisan érintkezik a driverrel, de fullosan fém/műanyag fogja közre, szóval a hangba nemagyon nem kéne beleszólnia.
    Mivel a cég maga egy kis startup és bár célzottan de rengeteget költenek marketingre, tényleg minden nagyobb oldalon beléjük ütköztem már, így nagyon pici esélyt látok hogy idővel ne emelnének árat, főleg úgy, hogy a termék portfólióban "éves" ciklust próbálnak követnek ők is, ami audio estében egy teljesen értelmetlen dolog, és mindennek a tetejében a külsőre építenek leginkább(főleg a 99 ugye), ami még egyszer mocsok szép. :)
    Lehet marad one hit wonder, majd kiderül.

    Jelenleg egy jó ár érték arányú márka a Meze, de szerintem inkább fejesben, mint fülesben, de majd 1,5hónap múlva nem csak a nagy semmi lesz a véleményem mögött. :P

    Remélem két napba bele fog férni amiket meg akarok hallgatni. :D Telóm élettartalma erős korlátozó tényező lesz, mocsok USB-C...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák