Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz Fitzgerald #69362 üzenetére

    mármint a KC06 vagy a KC06A mintája? Azért kérdezem, mert a nomono-nál csak az "A" verzió van, sheatan pedig a simát ajánlotta, ami szvsz szolíd (mondjuk nekem az A verzó mintájával sincs semmi problémám)

    Egyébként a KC06 is eléggé V hangkép, ha a 1more triple-t veszem alaul, akkor nem annyira emeltek/visszafogottabbak a magasai, de a basszus kiemeltebb. Csak azért említem meg, mert ha jól rémlik semleges vagy nagyon enyhe V-s hangképű fülest keresel.

    Ugyanakkor nem rosszból, de... nem teljesen mindegy?:) (sosem fogom megérteni azokat az embereket, akik a kinézetet sokkal magasabb prioritással kezelik, mint a funkcionalitását egy használati eszköznek. Persze ízlések és pofonok, de nekem ez meredek. Meg persze azért vannak extrém esetek, tehát én sem használnék egy fülest, amire egy 10dekás pokémon, hellokitty, aranykarika stb van lógatva... de azok nem is a a hangjuk miatt születtek...)

    [ Szerkesztve ]

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák