Új hozzászólás Aktív témák

  • Darko_addict

    őstag

    Megkaptam a NoMono-nál rendelt SoundMagic E30-at.
    Frankó cucc! Jók a kiegészítők, minden ami elsőre kellhet.
    Valóban szebb a hangja, mint a CX400II-nek. Komolyan, nem gondoltam volna, csak szép reményekkel rendeltem. :)
    Ma egy 5 órát már mentek rajta különböző zajok. Megoszlanak a vélemények, hogy ér-e valamint, de nem tart semmit, szóval megcsinálom a "bejáratást" még 5 órában.

    A füles könnyű, kicsi, jól benne maradt a fülemben a gyári harangjával. VISZONT,... vagy én vagyok a láma, vagy meg kell tanulni, de egyszerűen nem tudtam a fülem mögé tenni! A kábel mindig elmozdult, és nem maradt a fülem felett/mögött, a végére felbosszantottam magamat a bénaságomon! GRRR.
    A kis fülkampóval pöccröff ment minden. Mivel úgyis azzal fogom használni, így nem "haragudtam meg" se a fülesre, se magamra. :))

    Az adapter kényelmesen elfér a szemcsim mellett, ebben is csak bizakodni tudtam előtte.

    Ami kicsit fura, hogy nem egy hangos jószág. A Sennheiser-nél megszoktam, hogy 75%-os hangerő felett szinte sose hallgattam, ezzel maximumon éreztem hasonlót, bár egy pici még belefért volna.

    Köszönöm az ajánlást és a NoMono részéről is mindent.

    Ha ez ennyire beváltotta a hozzá fűzött ígéreteket (bár az élettartamáért még elmondok pár imát), lehet a daily driver CX400-at is lecserélem egy 25e,-Ft körüli kategóriára a közeljövőben. Azt olvastam itt, hogy annyiért már kapni top-notch terméket.

    Don't give up your dreams. Keep sleeping.

Új hozzászólás Aktív témák