- Nintendo Switch
- Wuthering Waves
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Goddess of Victory:Nikke
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz Zola007 #57045 üzenetére
Nem rég rendeltem aliexpress-ről egy bluedio i6-ot, 18$ volt postával. "Sajnos" gyári hibás volt, fél óra alatt lemerült, néha csak zaj jött belőle, illetve ha ment a kijelző akkor is bírt "zörögni", sebaj refundoltam.
Ha már így alakult szétszedtem, egy IS2020S van benne, utána nézve impresszívek a paraméterei, legalább is nem rosszak. Tanulmányozva a kütyüt, kiderült, hogy az egyik akku vezeték nincs rendesen meg forrasztva, ezt javítva még mindíg merült, a kijelző egyik oldala meg "izzott", végül is pénzbe nem került, és kijelző nélkül is használható. A kijelzőt eltávolítva minden probléma megoldódott, egész jó a hangja, bár lefele kicsit emel 20hz-en 4dB-et az 1KHz-es átvitelhez képest.Más:
Mp4nation-től jár hirlevél, pár hete hirdették Brainwavs Jive fülest 22$-ért 28 helyett, már pár hete hallgatom, de nem vagyok nagy hozzáértő (Xears xe 200-at hallgattam az elmúlt 3 évben), hogy pontossan meg tudjam fogalmazni milyen, de érdekes, gyors mélyek jellemzik, részletes közepek és kicsit harsogó magas, amúgy elég neutrális a xears után.referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPad topik
- Fény derült a Loch Ness-i szörny titkára
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest