Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• al_age

senior tag

Sziasztok,

Majd' 9 éve vettem egy Sennheiser CX300-ast az iAudio G3-asomhoz. Nagyon imádtam mindkettőt, a lejátszót időközben leváltottam okostelefonnal, viszont a füles megmaradt, minden telefonomhoz ezt használtam. Mivel a fülembe nem férnek bele az earbud típusú fülhallgatók (az egyikből szinte egyszerre kiesik, a másikban elég hülyén, de bentmarad), nagyon örültem, mikor megjelentek az IEM típusú lehetőségek. Volt egy valamilyen Panasonicom először, de az sem maradt teljesen a helyén, ez után vettem a CX300-ast, ami a legkisebb szilikonnal tökéletes volt.
    Most viszont úgy néz ki elhagytam valahol és rettentően sajnálom. Jelenleg egy Sony Z1 Compact-on hallgatok zenét utazások alatt, gondoltam hát kipróbálom a hozzá adott headset-et (MH750). Sajnos a szilikondugó és maga a fülhallgató anyaga is silányabbnak tűnik, maga a füles picit nagyobb és nem is szól úgy, mint a Sennheiser.
    Nézegettem a topikot (és úgy általában a webet), és a Soundmagic E10 / E10S-ről elég jókat olvasok. (Az E10S dugóján lévő kapcsoló mondjuk elég ótvar, ezért inkább az E10 játszik, ha amúgy nem annyival rosszabb.) Láttam olyan véleményt is, hogy a tulaj szintén CX300 után használta és jobban is tetszett neki. Árban ott vannak, amennyit még hajlandó lennék rákölteni, csak furcsa, hogy egy nagybetűs "made in china" terméktől vannak ennyire elájulva. Lehet páran megköveznétek most, valószínűleg elfogult vagyok (még), de nem értem, hogyan lehet egy Sennheiserrel egy lapon említeni.
    Dorgálások előtt leírom, isten ments, hogy bármit is fikázzak, csak egy tényleg méltó utódot szeretnék találni a CX300-asnak, ezért elsősorban olyanok véleményét várom, akiknek szintén van tapasztalata ezzel a fülessel.

Előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?

Új hozzászólás Aktív témák