Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    Tartottam egy egy személyes minitalálkozót ma magamnak :)) Igaz ide most rövidebben írok, mert elsősorban fejesek voltak terítéken, de azért egy W40-et sikerült szerezni hallgatásra.

    Elképsztően jó füles, ennyit muszáj előre leírni. Szerintem nem igazán a W4r hangzása, inkább mélykiemelt, de nem annyira, mint a 846, nem zavaró benne a mély, hanem kellemes, nagyon jól el van találva. Összességében nagoyn jó ár/értékű cucc, simán ilyet vennék most, ha nem lenne már egy másik fülesem. Nagyon kényelmes, jól szigetel, cserélhető a kábele (azonos csatlakozóval ugye, mint a Shure fülesei), kellemes térérzetet ad, szóval minden szempontból nekem nagoyn bejött. Összehasonlítani egy K3003-al tudtam ma (légyszi ne kövezzetek meg, hogy milyen szar nekem :B), ahhoz képest szerintem az ár/értéke jobb sokkal. Nincsenek annyira éles magasai, mint az AKG-nak, viszont kicsit tágabb a tere, és szerintem jobb a mélye (testesebb). Hangképre azt mondanám, hogy a W40 inkább egy tükrözött gyökjel, mint V, de egyáltalán nem vészesen torzult hangképpel.
    Szóval összességében az általam várnál sokkal többet változott a W4r-hez képest, de pont az általam favorizált irányba, karakteresebb lett a hangzás, nagyon kellemes és simulékony, nem erőszakos, de mégis rendben van minden téren. Egyedül talán magasakat hiányolhatnák belőle azok, akiknek a kifejezetten világos hangzás tetszik, mert az a tartomány nincs igazán emelve, így kicsit visszahúzódik a többihez képest, de nem úgy, hogy le van vágva, csak... hogy is mondjam... halkabb.

    Sajnos az új ATH iM0x szériából nincs kiállított darab ebben a boltban továbbra sem, de talán ha sokat kérdezgetem, még felbontanak egyet :))

Új hozzászólás Aktív témák