Új hozzászólás Aktív témák

  • Falconer

    aktív tag

    válasz gelbelex #35158 üzenetére

    En meg annyit tennek hozza konkluziokent, hogy egyertelmuen a kategoriakat sikerult beloni, hogy melyik fules melyikkel van osszehasonlithato szinten, meg a kiugroan jo illetve szar darabokban volt egyetertes.

    A tobbi igencsak szemelyes izles dolga, raadasul a lejatszoto is modositja az osszhatast nem is kicsit. (nem feltetlenul igaz a dragabb lejatszo jobb hangzas mert lehet h a hangszint pont olyan iranyba viszi el ami nem tetszik).

    Raadaskent a dugasz is hihetetlen mennyit szamit. En kozepesen elegedett B2 tulaj voltam kb harom honapig. Kiprobaltam az osszes gyari bogyojaval meg sennheiserevel is. Nem volt komoly melye sehogyan sem semmilyen szammal sem. Most a talalkozon meg raraktunk vmi mast, es hihetetlen mennyit valtozott, ra sem ismertem!

    Valahol olyan ez mint a csajozas. Ok h kavarsz a novel egy ket ejszaka erejeig de azert megiscsak hosszabb ido kell, hogy teljesen kiismerd es rahangolodj, illetve eldontsd, h neked nem ez valo.

    szerk: telorol irtam a hibakert elnezest. Aki meg ilyen temaban olvasas meg elmeletek alapjan akar velemenyt alkotni... Haat... Lehet de nem erdemes :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák