Új hozzászólás Aktív témák

  • hobbyone

    aktív tag

    A Samsung gyári headset után egy újabb Samsung fülhallgatóról mondhatom el, hogy jó hangja van.
    Ezt a fülest körülbelül 8 éve vettem a Photohall-ban úgy 5-6 ropiért.

    Néhányszor elővettem az utóbbi időben, de mindig hiányzott belőle a mély és vékony volt a hangja. Hiába raktam rá sokféle felnit nem szólt úgy mint egy Sennheiser IE8. A Monster Supertips kemény makkjai javítottak némileg a hangzáson, de a mély így sem volt elég.

    Ma reggel megint elém keveredett a füles, s gondoltam teszek egy utolsó próbát. Ha most is jellegtelen lesz a hangja szétszedem/széttörm és megnézem, hogyan néz ki belülről.

    Kipróbáltam, hogy mi van akkor, ha nem a normál helyzetig/állásig húzom fel a gumit a vetőcsőre, hanem teljesen. Erre csak egy alap szilikonnal voltam képes. Miután nagy nehezen rápasszíroztam a csőre, a hihetetlen ütős design már sejtette velem, hogy a hangja is jó lesz. És tényleg, végre lett elég mély is, a hangzás kiegyensúlyozott(abb) lett.
    A tér nagysága jó, a mély nem nyomja el a többi tartományt. A hangszigetelés is eléggé jó. Persze a drágább fülesek mindenből egy kicsit jobbak ennél, de a hangja szerintem teljesen korrekt. A kábel az egyetlen negatívum: kissé gagyi az anyaga, a kábelzaj pedig nagyobb az átlagosnál.

    Nem értem, hogy a tervezéskor miként követhették el ezt a hibát a rövid vetőcsővel + még szellőzőrést (Lásd 1. kép felül) is raktak rá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák