Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Alan[HUN] #26730 üzenetére

    Azt úgy kell mondani, hogy a "kölcsönzőből veszed ki" a zenét :DDD

    Egyébként, mivel a fórum anonim, elhiheted hogy igaz, mert akár be is vallhatnám büntetlenül az ellenkezőjét, de se a gépemen, se a telefonjaimon egy darab warez zene sincs. Vagy cd-n van megvéve, vagy legális fizetős letöltés volt az itunes store-ból. Igaz hogy mostanra jutottam el idáig (az első mp3 tudja fene, talán akkoriban került a gépemre, mikor 486-osom volt még), szóval nem volt egyszerű, de (és akkoriban magam sem hittem volna) most eljutottam idáig. 2-3 album van, ami hiányzik, mert annyira nem tetszett, hogy most megvegyem, de néha belehallgattam. Lehet, hogy valamikor meg fogom venni.
    Egyébként nem azért írtam, hogy most akkor warez/nemwarez vitát vagy akármit akarok, csak érdekességképpen. Semmi bajom nincs azzal, hogy más letölti (ami ha jól tudom saját célra történő, nem továbbadós felhasználás esetén nem is illegális (?)), szóval nincs bennem irigység hogy "én hülye megvettem más meg nem".

    Ja, van pár olyan zeném, amivel nem tudom merre hány méter a legalitás, mert azt a rádióból vettem fel minidisc deckre, de az meg nincs a gépemen, csak minidiscen. Tényleg, szerintetek ez legális? Szóval, rádióból minden további nélkül feltételezem felvehetem, és hallgathatom. (Ilyen Bartók Rádió jazz közvetítésekre kell gondolni)

    Shizuoka: van pár olyan zeném, amit bakelitről vettünk fel jó hangkártya, jó lemezjátszó, jó minőségű lemez, 24 bit / 192 khz, ezt optikai kábelen rákötött külső dac-on szoktam lejátszani, na ez nagyon szépen szól :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák