Új hozzászólás Aktív témák

  • al_age

    senior tag

    G@ben, bwoay!

    Először is G@ben, nem olvastam sokat vissza, de ha jól érzem Panasonic HNJ50es fülesed van, ha igen olvassátok tovább, ha nem, akkor tárgytalan. :)
    Úgy próbáltátok ki végül egymás fülesét, hogy lecseréltétek rajta a dugókat, vagy a CX300-as úgy szólt jobban, hogy a közepes volt rajta, a Panán meg a kicsi?
    Nekem is ez a Panasonicom van egy iAudio G3-assal és meg vagyok vele elégedve, szintén a legkisebb dugóval használom, azzal megy bele rendesen a fülembe, a másik kettővel is bent marad (egy ideig mindenképpen - épp csak kipróbáltam a közepessel és a naggyal), de azoknál értelem szerűen már szépen kezdenek elveszni a mély hangok.
    Viszont: Nektek atomstabilan a helyén maradnak akár több mint 1 órán át is, vagy szépen lassan csúsznak ki? Szép lassan alatt értsd: itthon benyomom rendesen és a több, mint 1 órás buszos zötykölődés vége fele már igazgatnom kell.
    Még mielőtt bárki rosszra gondolna a tisztálkodási szokásaimmal kapcsolatban megemlíteném, hogy nem az ápoltság hiánya miatt csúsznak ki, egyébként is rendesen karban tartom a füleimet, de mióta felfigyeltem erre a jelenségre szó szerint csont szárazra törlöm őket használat előtt - és mégis menekülnek a rohattak...:D
    Hozzátartozik a témához, hogy direkt azért vettem ilyen típusú fülest, mert fülhallgató szempontból úgy néz ki ritka kicsi és amorf füleim vannak, ugyanis eddig nem volt dolgom olyan fülessel, amelyik ne akart volna kipottyanni - főleg a jobból, a bal még úgy, ahogy okés.
    Nem szívesen válnék meg ettől a Panától, mert nagyon tetszik hangzásra, de muszáj lesz valami megoldást találnom.

    [Szerkesztve]

    A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?

Új hozzászólás Aktív témák