Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    Sziasztok!

    Közlekedésre gondolkozok új canalphone-on, szegény régi (3-4 éves) CX300-am már túl sokszor kellett csatlakozónál forrasztani. Örülök a választéknak, mert amikor még az azelőtti canalphone-om vettem, épp csak kezdtek megjelenni, a shure színpadi IEM-jeinek kommersz változatai által ihletve majd azután; most meg már a bőség zavara van, boldog-boldogtalan gyárt vagy matricáz vagy másol :DDD

    Felhasználási cél: közlekedés -- bkv és motor. Utóbbinál, hiába van egy átlagnál csendesebb bukóm, a szélzaj -- aki motorozik, tudja -- még így is mindent elnyom (komolyan, 90-120 nem is hallom a motort, csak ha bebújok a plexi mögé), kell a jó szigetelés. A CX300 bkv-ra ugyan még okés, motorra már nem igazán elég, időnként maradtam a sima füldugónál, zene nélkül.

    Hang: egyenletes, tiszta, részletes; ne legyen se a basszus túl sok / fókuszálatlan, se a magas túl éles; különüljenek el a hangszerek és legyen valamennyi térérzet. Mély-basszusban a CX300 gyenge volt, de részletessége tetszett. Leginkább csak menet közben hallgatom, ahol a környezeti zaj azért bezavar -- otthonra van más, jobb :) (a HD201 is jobban szól nála, a K340-t meg nem is említem vele egy lapon, még megsértődik :DDD ).

    Keret: max 10k, ha lehet, inkább 8k alatt

    Extra: a sisak miatt nem lóghat ki túlságosan a fülből. A sisaknak elég feszesen kell lennie a fejen. CX300 még befér, de attól félek, a Xears XR120 már nem (képek alapján). Most a CX250 és CX400-on gondolkodok. Egyéb tipp?
    Kösz:
    .mf

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák