Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Shufny #11251 üzenetére

    Az a mély még pont jó amit a CX 500 tud, bár amikor már úgy hallgatom hogy nem hallom mellette a 11000 fordulatszámot, akkor már neezhetjük azt a mélyet akár határesetnek is. :DDD Tehát CX500 mély még ok, csak több közép és magast szeretnék, ami ha lehet térben is és elkülönülésben is domborítsanak. Végülis az CD780 is igen erős basszusban, csak itt jó a közép és a magas is, és így nem zavaró a mély, épp ellenkezőleg. Élvezhető.
    Tehát jó a sok mély, ha mellette nincs elnyomva a közép és magas tartomány. ;) :R
    A mic+ dolgot attól teszem függővé, hogy milyen minőségű lesz a zenelejátszás.
    Ez az elsődleges szempont!! ;)
    Ha nem megy a zenei minőség rovására a mic+ akkor inkább olyat vennék. Ha a rovására megy, akkor hagyom a pöcsbe. Elvégre van egy igen profi BT sztereó adapterem (SE MW600), tehát ha olyan helyre megyek tudom vinni magammal ill. így is elég élvezetes hallgatni a zenét. Nem olyan mint a vezetékes, de pl. sportoláshoz tökéletes. A sztereó BT fülesek terén otthon vagyok, sokat kipróbáltam. :K Ha pl futni megyek, baromi jól jön. Edzésen bemelegítés, árnyék, zsák közben is hasznát veszem. ;)
    Szóval ha a vezetékesen nem lesz mic+, nem nagy tragédia, de bitang jól szóljon! :K Elvégre a CX500 se mic+.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák