Új hozzászólás Aktív témák

  • optikus

    senior tag

    Vettem ket (vagyis 3) fulest :))

    A gyarilag az mp3 lejaccom melle adott nem rossz de ecceruen nem marad a fulemben. Hiba nyomom facsarom csavargatom par perc utan szinte magatol kiesik...
    Van egy regebbi sony-m de az meg nagyon xarul szol. Elmentem az MM-be es volt Senheiser mx500-450-400 stb. De valahogy nem volt szimpi, vegul egy 828-as Sony-t vettem. Elsore ez is eleg gyengen szolt de feltettem a szivacsokat es ettol baromi sokat javult, raadasul rendesen megall a fulemben :)

    Viszont mar regebb ota szemezgettem ezekkel a nyak mogotti pantos cuccokkal. Volt pmx-60-as, na mondom ha mar lud, legyen kover megvettem ezt is :B
    Erdekes darab de jol szol es talan rajtam is marad (mert biciklizeshez kene, es a bedugosok altalaban kihullanak), raadasul ebben hallom a kornyezeti zajt is. Kicsit fura viselet onmagaban is de nekem hosszu a hajam es meg szemuveges is vagyok igy a ket szár eccerre van a fulemen (fejh+szemuveg szár). Egesz kenyelmes bar amikor hatrahajtom a fejem akkor huzodik, de meg majd probalgatom. Hangugyileg ez persze jobb mint a 828 de hat egesz mas membranmeret.

    Aztan vettem meg egy komoly 297ft-os gazdasagos fulest :D Borzaszto rosszul szol ;) Advent nevre hallgat.
    Persze ezt nem hallgatni vettem, levagom rola a kanocot es rarakom egy regi sony acelpantos fulesre amin elkemenyedett es megtort a regi madzag (ez egy eleg jol szolo sony mdr-w10-es cucc).

    Buy books not gear.

Új hozzászólás Aktív témák