Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    Saját véleményeim következnek:

    1. Az összes ott lévő közép és felső kategóriás füles közül a Shure 440 tetszett a legjobban. Az Apogee+Presenter párosról lenyűgöző volt.

    2. Utána pedig a Beyerdynamic 880/250 (non-pro) a Canampról, bár ő nem kéne, mert hosszabb távon nem lennénk a legjobb barátok.

    3. A Presenter nagyon jó, a legtisztább hangot produkálta nagy részletesség mellett, tiszta CEC karakter, összevethető hangminőséggel. Hátránya a rettentő hitvány potméter, ilyen imbalance-ot még nem hallottam, 300 Ohm alatt gyakorlatilag használhatatlan.

    4. A klón jobban tetszett, mint az eredeti Canamp. Építési minősége sokkal jobb, mint a Presenter, habár ott, azon a helyszínen a klón egy igen hangos búgást produkált, érzékeny a hálózat minőségére. A Canamp volt az, ami a legtöbb jelenlévő fülessel jó volt, annak ellenére, hogy tisztaságban, dinamikában és részletességben is elmarad a Presenterhez képest. Ez egyébként szerintem a füleseket minősíti, nem a Canampot emeli ki. (lásd Shure 440 véleményem)

    5. A Mytek + CEC párosról végre meg tudta magát mutatni a HD800, azzal már egyértelműen a felső kategória fölé nő. Tetszik, de hosszú távon szeretni viszont nem tudnám, mert nagyon hasonló karakter, mint a DT880, csak mindenben jobb.

    6. K1000 :R Erről egyszerűen nincs több írni való. Nem vettem észre hogy már szól a füles, és nem kintről jön a madárcsicsergés, hanem a zene így kezdődik. Elkezdtem keresni a hibát, miért nem szól. Szóval a K1000 nagyon különleges élmény, már-már nem is földi...

    7. Nagyon hiányzott a taliról a Schiit Asgard. Ő még nagy meglepetést okozott volna, mert amellett, hogy hozza a Presenter tisztaságát, mégis minden fülessel jól szól. Mintha a CEC és a Canamp lenne összegyúrva.

    [ Szerkesztve ]

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák