Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    válasz SunMount3r #58893 üzenetére

    Igen, ennyi. Sima kábel van bennük, ami nem látja a jel irányát (audiofileknek: igen, vagyis nem, nem látja! :P ;] ).

    Elég komoly lánc és elég rossz átalakító kell ahhoz, hogy rontson. Valamint elég kifinomult hallás, hogy észrevedd. Én pl. hallok különbséget különféle RCA-kábeleim között, mert különféle potméterek között, de egy szint fölött mégse nagyon érdekel, és ez a szint egyáltalán nem drága. Persze ezek szubjektív dolgok. Meg másoknak szánt holmiba attól még bele kell tenni az anyagot. De ha nem összehasonlítós hifizés a cél, "csak" zenehallgatás, akkor szerintem sok nem múlik ezeken a passzív dolgokon, hacsak nem a legalja minőségről van szó.

    A másik pedig az az volt, hogy pl. egy 2 bemenetes, egy kimenetes adapter esetén, ha mind a két forrás be van kapcsolva (de csak az egyikről szól valami éppen), akkor is belezavar a hangminőségbe a másik bemenetre jövő "alap jel", ami akár még extrémebb dolgokat is produkálhat.
    Ehhez nagyon sz@rul kell megépíteni a bemenetválasztót, amire biztosan akad is bőséges példa még a kereskedelemben is, igen. :) Ilyenkor élsz az internetes vásárláskor téged megillető 2 hetes elállás jogával és problem solved, mert ez durva hiba.
    Nem kell túldimenzionálni a kérdést: ha kapcsoló kell, vegyél egy jobb, ajánlott példányt, és hallgasd meg magad, milyen! :K Biztos találsz olyat, amiről elérhető 1-2 vélemény vagy teszt, még ha utóbbiakból gyököt is kell vonni.

    Valamit félreértettél, mert a Steinberg jack beneneten csak analóg jelet fogad. Digitálisat csak USB-n tudsz ráadni.

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák