Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    válasz jacint78 #55922 üzenetére

    Jelenkeznék a kivételek közé. Én is meg tettem de én pozitív eredménnyel. Jelentem a vakteszten igen is el tudnak térni egymástól kábelek, hangban. Tudom, hogy ez neked nem tetszik, mert nem tudod mérni....én ezt el fogadom..... Neked is ezt kéne tenned fordítva.

    Nem is olyan régen, amúgy még a másik oldalhoz tartoztam én is. Abszolút biztossággal szó szerint ki is röhögtem azokat akik azt állították, hogy a kábelek nagy mértékben is be folyással vannak a hangra. Aztán át mentem egy barátomhoz "nejlon" (elektrosztatikus, jól írom ? :) ) hangsugárzókat hallgatni. Persze beszélgettünk is közbe nyilván, aztán el röpült hirtelen 4 óra is így, és a kábelekre terelődött a szó, hát bele kezdtünk....a végeredmény annyi, hogy teljesen nem álltam át, de 20-ból 15-ször sikeresen találtam el én is, hogy volt-e csere.

    Schawo, na látod ez amit leírtál, simán benne van a pakliban bárhol, mert nem mindenhol tudnak a hifi őrültek sem olyan bejövő stabil áramot csinálni mint amit neked sikerült. A fent leírt sztori is pl. egy szimpla társasházi keretek közt zajlott. Ergo ilyen téren lehet hiába ér használtan a zene felszerelés 2 milliót ? ;] :)

    [ Szerkesztve ]

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák