Új hozzászólás Aktív témák

  • blve

    csendes tag

    válasz Bodz #48231 üzenetére

    Szerencsére hülyeséget írtam először, hogy eltűntek a fórumról emberek, plusz komplett ismeretlen témák nyíltak meg, mint a diy erősítők.

    Mostanra, annyi maradt a mobilitás igényből (ha még fenntartom), hogy be lehessen vágni a cuccost táskába, és magammal vihessem pl. melóba, ott kirakom asztalra, bedugom és had menjen. Zéró audiofil tapasztalattal nekem egyelőre talán fölösleges lenne egy több darabból álló lánc, mint player+dac+amp, inkább megfelelő lenne egy player+dac/amp, ezért a DLL által linkelt Dactron most biztosan kielégítene az alapján, amit maga bkercso ír róla. Viszont sajnos a megépítésére nem tudok vállakozni. De talán más igen.

    Ha "gyáriban" gondolkodom, a fentiek alapján szintén próbálnék a kezdő szemével elfogadható kompromisszumot keresni, szerinted az ud-301 nem az? Az is "rendes" nagy tápról megy, nem volna elég? (Még ha nem is kell sokkal-sokkal nagyobbat álmodni az 501-hez sem, ha már egyáltalán képbe jött a 301.) Sheratan fentebb említette, vajon csak dacként használja erősítővel összekötve, vagy önmagában?

    Mindezzel együtt észben tartom a tippet.

Új hozzászólás Aktív témák