Új hozzászólás Aktív témák

  • Ati3120

    tag

    válasz bigmasterg #2096 üzenetére

    Figyelj nem vitatkoztam senkivel hogy igazat keljen adj .Csak érdekestégkép belinkeltem egy fejest ami optikai és digitális és állítólag még az erősítője is digitális én nem láttam még ilyet gondoltam a többiek se ,a minőségéről meg abszolút fogalmam sincs ,de ahogy néztem ennek is vannak előnyei ezt vettetem fel lehet hogy tévesen .
    kk831228:Én inkább ezt venném [link]:D
    Baluka26: Figyel annyira nem értek hozzá csak folyamat ábra szerint pontosan szerettem volna idézni ami az oldalon van .Wikipedia szerint :„D” osztályú erősítő
    A D-osztályú erősítők kapcsoló üzemben működnek, aminek következtében jellemzőjük a nagy hatásfok, jellemzően 90% feletti a korszerű konstrukciókban. Mivel a kimenete mindig teljesen ki vagy teljesen be van kapcsolva, a veszteségek minimálisak. Egy egyszerű módszer, az impulzusszélesség-moduláció (PWM) is használatos; a nagy teljesítményű kapcsoló üzemű erősítők digitális technikát használnak, mint a szigma-delta moduláció, hogy nagy teljesítmény érjenek el. Régebben hangtechnikai eszközökben csak mélysugárzókhoz használták a korlátozott sávszélesség és a viszonylag nagy torzítás miatt, a félvezetős eszközök fejlődése azonban lehetővé tette a hifi minőségű, a teljes hallható frekvenciasávot lefedő D-osztályú erősítők kifejlesztését, a hagyományos erősítőkhöz hasonló jel/zaj aránnyal és torzítással. Lehet ez az Audio-Technikának a BTL digital auido amp ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák