Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
[Szerkesztve]- http://pazsitz.hu -
-
tomcsi23
veterán
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
lord_m
senior tag
-
Petya25
őstag
Csak nálam szarozik a frímél vagy bahalt?
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Nightmare
senior tag
itt is szar
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
lesaux
veterán
A címlista nálatok megy? Ha baloldalt a Címekre kattintok, ezt írja ki:
Az adatok feldolgozása során az alábbi hibák merültek fel.
Ön kilépett a Belépési rendszerből. Kérem, lépjen be újra.
Napok óta ez fogad. Illetve nem, mert előtte csak simán nem töltött be semmit.
Azt se értem, hogy lehet kilépni a belépési rendszerből. -
meat grinder
csendes tag
ez a freemail sms-értesítő mekkora gyökérség. regisztráltam rá még anno 2 hónapja, lóf*szt sem kapok ha jön egy mél nem hogy sms-t. 3x(!!) írtam nekik hogy most akkor mi van, de válasz az semmi báz. ekkora bandát.
-
Probiker
aktív tag
válasz meat grinder #561 üzenetére
Már nemazért, de te még képes vagy ilyenért fizetni?
Ford Mondeo Tournier 2.0 16v Ghia. ABS,ASR... Röviden Ghia :)
-
VW
aktív tag
pillanatnyilag megy nálatok a freemail? mert várok 2 emailt (reg. visszaigazolás) és semmi nem érkezik. Az oldal jelezte,hogy elkűldte a címre.
20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
raczger
őstag
előszeretettel olyat játszi, hogy belépek, és visszadob a főoldalra, már másfél órája, de ha rosszul írom be az adatokat akkor kijelzi:S
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Dictator^
veterán
válasz Bernardo20 #568 üzenetére
a főoldalán nincs kint róla semmi, dögök ;\
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
deedee
őstag
bejön az új oldal,de nem ismer fel....Kidob a fenébe....
-
lesaux
veterán
Szép ez a kék, csak nem enged be.
Szerk.: http://freemail.hu/fm/read URL-lel bejön a régi.
[Szerkesztve] -
kisninja
őstag
Engem beenged meg minden de a leveleimet már nem jeleníti meg, csak anyit, hogy ettöl és ettöl jött de mikor ráklikkelek akkor tök üres...
powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
Dictator^
veterán
rotfl: [link] <en anno ezt bookmarkoltam el... de meg mindig megy
mod: most kijött opera 9.20 alatt eléggé érdekes a beérkezett üzenet menü..
[Szerkesztve]És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
deedee
őstag
engem még mindíg kidobál,nem enged be....Csak a régi oldal müxik rendesen....
Másnál? -
kolnay
senior tag
Nekem most törlődött minden levelem valamiért...
Tyűű, de meleg van!
-
stangli
senior tag
nállam elleptek a spamok, szerintem a freemail bombáz folyamatosan büntiből, met hogy már csak spam törlésre meg használom ezt a xart...
-
tomcsi23
veterán
Azt a büdös..hogy órákat kell várni, mire megérkeznek a levelek. Remélem, nem szelektálják és áttolják mind.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
szandisas
őstag
összes levél eltűnés mitől lehet?
aláírás
-
Bandit21
addikt
csak nálam nem megy ma este a frímél? Levél küldés, kijön v kis ablak hiba rendszerhiba meg üres feliratokkal és kilép...
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
Köszi, de nálam még mindig uaaz, belépni be tudok levelet is kapok, de írásnál, beírom a címzettet, beírom a levelet, majd ''küldés'' gomb után bejön egy kisablak hogy ''üres'' ha ok-t nyomok (mást nem lehet) akkor köv kis ablak ''rendszerhiba'', majd bejön h felfüggesztem-e- de bármit nyomok (ok/mégse) kidob a bejelentkező oldalra, és ott pedig kiírja felül pirossal, h rendszerhiba... pedig fontos lenne mert regisztrálva vagyok ezzel a címmel és küldenem kéne e-mailt, de csak innen lehet. Töröltem cookie-t temp file-t előzményt levettem a biztonsági szintet kilőttem a win tűzfalat, akkor se küld...
-
Bandit21
addikt
Leszedtem az opera-t firefoxot, ezt csinálja azokkal is... rendszerhiba és kilép...
-
VladimirR
nagyúr
tudna adni valaki egy freemail-es telefonszamot, ahol el tudom erni oket?
-
Nimrod
addikt
POP3-ban használom, most már betölti, de az előbb nem ment.
-
föccer
nagyúr
Gyerekek: Gmail-ra már meghívó sem kell. Vipmail-on lehet 1gigás csatolmányt küldeni. Miért ragaszkodtok még a freemail-hez?
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Nimrod
addikt
Megszoktam és oda vannak irányítva a PH!-s leveleim. Viszont csak POP3-ban használom, évek óta nem is néztem a webes oldalukra. Gmail van nekem is, oda meg jönnek már a spamek, freemailen még mindig nincs nekem egy sem, sokak szerint azért, mert nekem már elég régóta megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest