Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ki használ még freemailt?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
rii
nagyúr
nálam nem ....
porta.origo.hu nem taláhatópiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Notes
senior tag
Nyugi. A fél Internet nem megy. Pl. index.hu sem. Talán az axeleronál kifeküdt egy name server, vagy nem tudom...
Romanes eunt domus!
-
strike-force
őstag
nálam teljesen lehalt a freemail, se opera, se ie, se mozilla alol nem megy. egyéb tapasztalat?
R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Thom!
veterán
válasz strike-force #59 üzenetére
dettó, már du. óta
-
Male
nagyúr
válasz strike-force #59 üzenetére
Nálam sem megy. Viszont délelőtt újra kaptam a freemailes címeimre azokat a vírusos leveleket, amiket már szűrnek egy ideje (az a boldog karácsonyos vacak). Szóval lehet, hogy megfektette a szerverüket a sok vírusos levél.
-
agrarfiatal
senior tag
8kor még bejött a freemail de már semmi, pedig ping az van
a axeleros mailem meg egész délután halott
rakás szar a szolgáltatás - nemigaz h nem lehet ennyi idő alatt felállítani a rendszerttévedni emberi dolog, na de ennnyit......
-
deedee
őstag
nem müxik.....Pedig méleznem kéne.....
-
nRu3
addikt
Egész nap akadozik, de az axelero is
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
Male
nagyúr
bibi nálam már megy
Meg is kaptam a vírusos leveleket (a karácsonyos, meg valami újabb fajta), de csak 10 jött erre a címemre. -
agrarfiatal
senior tag
freemail már megy de az axeleros mail még mindig nem
tévedni emberi dolog, na de ennnyit......
-
Hegyirabló
veterán
Freemail nálam jelenleg sem megy.
Nem is lenne bosszantó, ha nem kelet-európa legnagyobb távközlési vállalata üzmeltetné.
Ez itt a szakértelem, mi?Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
a válasz: Gmail
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
scang
senior tag
freemail nálam is sza*ozik, bár meg tudtam nézni a leveleimet, de elég nehézkesen.
kb 2 perce kérdeztem rá az ''azonnali kérdések'' topicban , de itt megkaptam a választ.Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
(Kolombusz)
veterán
Má javul a freemial.hu
-
Thunder78
őstag
Alternatívákat is lehet keresni ...
Már említették a gmail-t, de akár megnézhetitek a vipmailt is, nekem bevált.''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
God Vazzeg
veterán
Pop3 nálam is megy, semmi baja, de a webes felület sajna nem jön be (Nem is sajna, mer nem használom )
-
AI
tag
Lenne egy láma kérdésem: ha valaki pont akkor küld nekem mailt amikor le van rohadva a freemail, akkor azért megkapom a levelet?
42
-
(Kolombusz)
veterán
Nekem a citromos még soha nem volt rossz. Ajánlom.
-
Pópa
senior tag
Nos, most néztem, és beenged a freemail fiókba, de timeout, és egyéb marhaságokkal lehal az egész.
Trust is good, control is better!
-
Tomcyboy
csendes tag
Nekem most sem megy. Egyszerűen nem tudom Mozilla alól sem elindítani. Az Outlook-kal viszont le tudtam kérdezni.
Amikor születtem az orvos kijött a váróterembe, és így szólt apámhoz: ''Amit tudtunk, mindent megtettünk, de mégis kinyomta magát.''
-
Apophis
őstag
Megint semmi. Most lett elegem, megyek gmailre...
All was naught but to serve the void...
-
LJoE
senior tag
tegnap délután volt egy randa áramszünet az axelero adatparkban a matávnál
a hivatalos állásfoglalásra még várunk itt a cégnél, de nem voltunk boldogok
ezért ez a nagy haldoklás szerintemHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Hegyirabló
veterán
A freemailnél minden jobb (hisz matáv), de az e-mail címemet nem tudom feladni, akármennyire is utálom.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
agrarfiatal
senior tag
nálam még mindig nem megy az axeleros mail.
van még olyan akinél nem muxik?tévedni emberi dolog, na de ennnyit......
-
Pópa
senior tag
válasz Hegyirabló #93 üzenetére
pf.. hosszú távon megéri az átállás.
Trust is good, control is better!
-
Hequila
őstag
Másnál is ír most a freemail olyat, hogy adatbázis hiba? Nálam ezt irja, és amikor belépek a postafiókomba, nincs benne egy darab levél sem remélem, ez csak átmeneti állapot, mert levágom a matáv tökét, ha elvesztek a leveleim!!!
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
B.Kox
tag
-
B.Kox
tag
Jelentem a probléma megoldódott. A orogo-ról be tudtam lépni.
Szerk: A leveleim helyett viszont hibaüzenetet olvashatok... Rohatt matáv
!!!!
[Szerkesztve]OO =[][]= OO <---- Bayerische Kraft! BMW rulz! *** „Kizárt dolog, hogy magánemberek computereket akarjanak vásárolni, abból a célból, hogy azt lakásukban használják!” Ken Olson a DEC alapítója 1977-ben
-
nagyúr
Aprónetről tud valaki valamit?
Nem tudok hirdetést feladni. Elmegy, regisztrálja, visszaküldi az érvényesítést, ésrvényesíti, de nem jelenik meg. Aztán rájöttem, hogy semmilyen keresőszóval nem találok február harmadika utáni hirdetéseket. Írtam nekik, de semmi válasz. Bezártak, vagy mi van?Aki él és nem boldog, az téved!
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest