Új hozzászólás Aktív témák

  • Bep

    senior tag

    Ma este 4 futamból (TCR), hogy elaludt a gyerek
    1. csak simán a boxban crashelt a konzol a dashbordra, újabb 20+ perc várakozás a lövi futamra
    2. normál futam
    3. tuning állítás utáni okézáskor csak tekerés, csak menügombbal bezárás, de már nem volt idő megint visszalépni, itt megint volt 20+ percem a kövi futamig......
    4. futam, full átlagos nekem mostanában :DDD 4. helyről indultam, hátulról az első kanyarban kiboxoltak, de hát jól van elnézte. Hátulról természetesen a 13. hely lett volna a maximum, mert ott olyan félkegyelmű, agyalágyult barmok voltak, hogy semmi nem számított. 3x löktek ki, mindig az utolsó helyről mentem fel, de inkább fél körrel a vége előtt nyomtam egy dnf-t, az utolsónál. Természetesen láttam, hogy ez lesz, mert ezek nyomják keményen a pogót a pályán. Tisztelet a kivételnek, amelyik egy kigyorsítás után nem rád rántja, kiforgat, vagy hátulról felöklel. Nincs ezzel semmi gond, vannak ilyen játékosok is, csak, hát jó lenne nekik egy közös lobby, mert nem tudom mit keresnek S/A safety rating-ben.
    Általában ezek a nyom***ltak Silverstonban már Mugelloból veszik a féktávot, de, ha megelőzöd őket akkor, olyan mélyet akarnak fékezni, hogy, ha szerencséd van és nem az íveden szál el, mint a győzelmi zászló, akkor elröpül.
    Amúgy nekem a legtöbb futamről nem egy pályaverseny jut az eszembe, hanem inkább a Wreckfest. :DD :DDD :DDD :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák