Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    válasz Qkackca #18728 üzenetére

    Elsőre azt hittem ugyanaz a többi is csak más kocsikkal, de most megnéztem mindet. Azért itt ott megtalálhatóak voltak benne a rád jellemző csalafintaságok. ;] Amikor be kellett ugratni a homokdűnék közé, hogy nem is láttam hol a következő checkpoint, az annyira nem jött be, de a parkolóban kacskaringózás a másikban olyan jó, hogy lehet ellopom az ötletet valami pályához. :))

    NoMagix: Jó kis pálya az, nekem nagyon tetszik. Ahhoz képest, hogy milyen tekergős, többnyire egyből látszott, hogy merre van a következő checkpoint, így már az első körben mertem neki nyomni rendesen.
    Sajnos a botokra egyáltalán nem lehet számítani, mert valami script találja ki nekik az utat, ami néha szépen követi az ívet amin megyek amikor csinálom a pályát, máskor meg egész más elképzelései vannak. A legrosszabb, hogy megesik, hogy tesztüzemmódban teljesen szépen mennek normális kocsikkal, aztán a véglegesben meg jönnek a '17-es Focusok meg az Audi TT-k, amik egyenesben jók, de kanyarban elszállnak ugyanott, ahol a tesztkocsik szépen befordultak.

Új hozzászólás Aktív témák