Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
-
válasz elder troll #12133 üzenetére
Hello!
Köszönöm a választ. Szóval (srác és a gép messze van tőlem, de én managelgetem a család
hw igényét, és Ők sem dobálnak többtízezret VGA-kra).
Szóval
SSD-n van az OS.
LGA 771-775 Xeon egy G41-es Gigabyte lapban. Memória 4 giga, akkor azt kéne elsősorban keresgélni. Ezeket én lapátoltam össze jó 4 éve (bocsi, ezért nem emlékszem a pontos konfigra) én már csak retrozgatok, és alaposan lemaradtam az elmúlt évtizedben napi hw szinten.
A VGA egy Radeon HD7xxxx szintén Giga- valami, de most ha fegyvert fognak a fejemhez, se mondom meg pontosan melyik. Rohadt hosszú, 3 ventis, 1 gigás, asszem 6 pines plusz tápot kért.
Na majd elővszem a srácot, hogy pontosan mi a HW...[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/cikk/retro_kk/teljes.html
-
-
Franklin
addikt
válasz Exelsior #12146 üzenetére
Tegnap Ninja streamen pont ezt fejtegették, hogy legyen építés vagy ne, de az egyik legrosszabb megoldásnak a limited építőanyagot hozták ki, mondván aki építene, annak is rossz, mert hamar elfogyna, aki meg nem építene, annak is rossz, mert ugyanúgy építeni fognak ellene.
Szóval nehéz ügy, talán egy külön mód lenne a legjobb, a játékosbázis elbírna 2 módot szvsz.
-
-
Exelsior
senior tag
válasz Franklin #12154 üzenetére
Nyilván ez is jó megoldás csak én már játszottam ahol limitált volt az építés és hidd el tök jó balance-t nyújtott. Pont hogy egy alap fedezéknek is kiváló és igy lenne értelme szét ütni a épületet vagy bármit. De tátogatom a két módot de a köztes nekem jobban bejött.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
Spec
őstag
válasz Exelsior #12156 üzenetére
Nem az építőanyag mennyiségét kellene korlátozni, az alapvetően hülyeség lenne. Az építés sebességét kellene drasztikusan redukálni. Aki akar építsen Eiffel-tornyot, csak ezt ne tudja megtenni 3 sec alatt. A turbo építés az a túlzás, azt kéne nerfelni, de nagyon.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
válasz hege8888 #12153 üzenetére
Oh, hát ha csak 4 Gb RAM van a masinában, akkor ne csodálkozz, ha még egy Fortnite se megy a gépen. Nem tudom milyen OS-t használtok, de a 4 Gb még a Win 7 esetében is neccesen volt már csak elég, a Win 10-nél meg kb. a minimum, amin az OS talán még elfut, de mást már ne akarj rajta használni.
Legalább 8 Gb-ot tegyetek bele, de az is csak szűkösen lesz elég. Ha jót akartok magatoknak akkor Fortnite alá minimum már 16 Gb-t pakoljatok, akkor látványosan fürgébben fog futni."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
elder troll
őstag
G41-es lapok nem arról híresek, hogy fogadnak 16GB ramot, általában 2 ram slotosak.
Vagyis találtam 4 ram slottal egy asrock g41m-ge lapot, de max 8 GB-ot kezel.
Még mindig azt mondom, hogy Series S a legolcsóbb (használtan 80 körül garanciával, kontroller eladással 65-68e), ha pc-ben bármihez kell nyúlni, akkor többe fog fájni, és szarabbul fog menni. Még a 120 fps sem okoz problémát fortnite esetén...
Már egy ideje kezdem elengedni a pc-s témakört (főleg a vga árak miatt), ismerősnek vettem egy S-t, hogy kölcsön adjam neki, amikor pc upgrade miatt nyaggatott. Pár hét múlva már Series X tulaj volt. Illetve egyik fórumtársunknak is vettem S-t, de nem fogadta el tesztelés erejéig sem, így végül közös fortnite "ismerősünk" vitte el.[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
válasz elder troll #12159 üzenetére
Én személy szerint egy series s-en játszom. Csak megerősítem az előttem szólót!
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
draco31
veterán
válasz elder troll #12159 üzenetére
Nálam is van egy S all digital változat, plusz néha fizetve van a game pass, tökéletes játékra. Régi szép alza kuponos korszak, amikor még ez 46e volt újként
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
válasz nincsnév007 #12161 üzenetére
Hello!
Mint feljebb írtam valamelyik hsz-ben, én már senior kocka vagyok..
Jelenlegi árak mellett én is úgy látom, inkább konzol. De azt nem tudtam, hogy van olyan is, hogy "ingyenes" játékok..
Felsorolnál pár címet, amivel mostanság csapassák a tizen-huszas ifjabbak?https://logout.hu/cikk/retro_kk/teljes.html
-
elder troll
őstag
válasz hege8888 #12163 üzenetére
Itt van az összes ingyenes xbox játék, amik nekem ismerősnek és vagy népszerűnek tűnnek:
fortnite
cod warzone
apex legend
rocket league
warframe
world of tanks
world of warship
path of exileIlletve itt vannak felsorolva a klaviatúrával és egérrel játszható játékok:
fortnite, cod warzone és a warfame is támogatja.Egyedül a monitor lehet problémás a gyereknek, mert csak 16:9-es képarányt támogat, és bár vannak átalakítók, alapvetően hdmi kimenet van a konzolon. Haverom sokáig dvi-hdmi átalakítóval használta, amíg nem találtam neki aprón 40000-ért egy 28" 4K freesync monitort.
[ Szerkesztve ]
-
Fecogame
veterán
"In short, the blue and red lines mark zones either controlled by The IO or The Seven. Blue zones belong to The Seven and Red zones belong to The IO."
Vagyis a piros zónában megtámadnak az NPC-k, míg a kékben barátságosak.
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
paatrick
őstag
Na 4-es szinten tanyázok, meglett az első győzelem is. Én eddig se építettem így most nem hiányzik.
Combat SMG hulladék akkorát rúg vissza, a hőkövetős nagyon jó de túl erős.Annyiból jó most hogy már nincs pókfonál meg világgá lövő ugródeszka se, hogy nem tudnak hirtelen melléd teleportálni. MK7 nélkül a távoli harc sokkal élvezhetőbb, még akár el is tudok futni vagy elbújni kicsit, nem az van hogy meglát rátenyerel a lövésre és 1 mp alatt meghaltam. A plusz pajzs is sokat dobott rajta.
Ami még fura nekem ez a felugrás történet, mert igazából felpattan lehetett volna egy 1 mp animáció hogy felhúzza magát vagy valami.
Mondjuk a játékosoktól szokás szerint agyfaszt lehet kapni. Megyek soloban látom hogy valaki küzd az IO force-szal, kezdem én is lőni őket, másik ledobja nekünk a shield locsolót, guggolgatás üdvözlésnek lőjük tovább az IO-kat, erre odajön egy harmadik játékos és hátulról fejbe lő
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
őstag
-
Monoton
tag
válasz DrTechnoid #12170 üzenetére
Ennyi. A solo nem is a bandázásról szól, meg amúgy is tilos. Én is az a "harmadik" játékos vagyok aki hátulról fejbe lövi a másikat
-
paatrick
őstag
Gonoszok vagytok
Pont ez a jó soloban hogy csak fél percre állsz össze, aztán megy mindenki a dolgára. Csapatban néha olyan hülyéket kaptam be hogy lelőtték egyből kilépett. Meg se várta hogy felvegyem, felélesszem. Utána meg baromi jó 1v2-ben, vagy 1v3-4-ben menni
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
válasz elder troll #12165 üzenetére
Ó, nagyon köszi, hasznos kis lista.
Ugye engem nyaggatnak a rokonságban-baráti körben a szülők, hogy ha kockulási igény van,
de nekem is képbe kell kerülnöm, hogy kb mi most a trend...Én még játszanék, de nem engedi időm (pl a Colonial Marines (tudom, hogy lehúzták a kritikák, de az Alien(s) nekem 11-12 évesen epic volt) bakancslistás)
https://logout.hu/cikk/retro_kk/teljes.html
-
.LnB
titán
Nagyon kíváncsi leszek, hogy meddig bírom ezt kitolni. De: [kép] 6/6.
Jó 7/6 de múltkor leírtam, hogy mi volt„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
paatrick
őstag
Hétvége elvágja szerintem a sorozatot
Múlt hétvégén még sokan be se léptek a sorban állás miatt. Az első körös hypeolók meg streamerek miatt belekezdők majd szépen eltünedeznek ahogy a haladunk időben.
Meg a régieknek is kell 3-4 szint hogy kitapasztalja melyik fegyver fekszik neki ebben a szezonban.
Plusz a fegyvereken is alakítanak még. Szerintem a hőkövetős sebzését biztos visszább fogják venni.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Szerintem pedig ideje lenne megemészteni, hogy egy új feltörekvő Fortnite bajnokhoz lett szerencsénk
-
.LnB
titán
válasz markknight #12180 üzenetére
Jól van na. Szokatlan, ha egy multiplayer játékot így lehet kezdeni. Itt mintha nem lenne tanuló időszak. Igaz építés sincs. Játszottam már pár multi játékkal, ilyen ritkán van. De gondolom, nem véletlen, a játék sikere. Így csalogatják be az újakat.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
paatrick
őstag
Pontosítok azóta már 4x. És mindig így volt az élete ment le pajzs az 99 fullon, pedig ugye annak kéne lefogyni először. Folyamatosan lőttem, dobálta is magából a számokat mindegyik. Vagy ezek botok lennének?
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz Czmorek #12187 üzenetére
Mások meg hogy hack és konzolon lehet beadni kezdés előtt kombinációkkal.
Majd ha megint lelőne egy ilyen követem egy darabig, úgy egyből kijön hogy visual bug vagy nem. Én nem hiszem. Redditen már 20-án is van róla szó, egy visual bugot 5 nap alatt illene javítani
-
markknight
veterán
-
Vertigo18
addikt
Ha az életereje ment le a lövéskor, akkor valszeg' csak valami bug az a 99-es shield.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
paatrick
őstag
Az a baj hogy ha visszajátszásban nézem ott még rosszabb a helyzet. Az overshield kb értelmezhetetlen, vagy nem is működik visszajátszás alatt.
Nekem látszik élet shiled+ overshield de ha átmegyek magamról egy másik játékosra akkor nekik mutatja az életet meg a pajzsot, viszont mindnek 0 overshieldet rak.De összeadtam 140-et lőttem le róla, kb 110 élete maradt szóval így még kijöhet.
[ Szerkesztve ]
-
-
30z.Samu
félisten
válasz markknight #12195 üzenetére
Van egy sanda gyanúm, hogy ez az extra shield dolog nem lesz hosszú életű.
Sic Parvis Magna
-
stewe780
őstag
Xbox series s-en most nekem olyan bugos a fák textúrája. Ez másnál is van? Olyan mintha valami textúrát pluszban mozgatna, pörgetne a lombkoronán. Másnál is van ilyen? Ha senki nem tudja miről beszélek, akkor esetleg levideózom.
Másik, hogy már kétszer is bug-os volt a motorcsónak, ugrált, pörgött, mindent csinált, de nem lehetett vele menni normálisan. Ez is xbox exkluzív, vagy másnál is volt már?A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
paatrick
őstag
válasz stewe780 #12197 üzenetére
Nekem PC-n a rövid fű buggol be. Váltakozik normál és sötétzöld barna között
Nem lenne semmi baj vele ha nem így indult volna. Hogy lehet kiadni valamit ilyen akár visual buggal is.
Meg mondjuk vissza kéne venni hogy 1mp alatt 1 egység töltődjön bele. Mindjárt jobban lehetne balanszolni.Nekem nagyon bejön az overshield amúgy, legalább tovább tartanak a harcok, ami nálam növeli a fun faktort. Kicsit reszelnek rajta és jó lesz.
Aki a valósághű akármit szeretné annak ott a PUBG, ebben meg had lehessen ökörködni minél tovább.[ Szerkesztve ]
-
Zoolee19
senior tag
válasz markknight #12195 üzenetére
Kb 1 másodperc alatt tölt vissza, épp néztem.
Remélem gyorsan lesz javítva.Lenovo Ideapad Gaming 3, Asus Rog Ally,IPhone 15,Xbox Series X
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest