Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yogibear974
senior tag
válasz Frawly #37809 üzenetére
Regg'!
Frawly
Sajna SMART jelenleg nem lehetséges! A 'kerregést' átvitt értelemben értettem. Természetesen hangtalan volt. Az viszont bosszantó, hogy sudden death volt...de, hát ezek az esetek már csak ilyenek.
Előszőr kék haláloak voltak random. Minidump szerint hálókártya driver okozta. Azután leszedtem az utoljára felpakolt programokat. Majd rendszer visszaálítás. Jó sokáig csinálta, majd végzett utána indítás és folyamatos bootloop. Csak a laptop kezdőképernyője, reset. Win10 telepítő-》diagnosztika és utána Boot error 0xc0000098
Ezek után már nem egy másik win10 telepítővel, ami hajlandó volt elindulni már nem engedte a fixbootot visszaálítani. Ezek után a diskpart már nem látta a meghajtót fizikálisan...ennyi dióhéjban :-D
Magiciant még megpróbálom egy donor gépen, de IMHO veszett fejsze nyele. Összefost@ magát! :-oNap'
Üdv: -=Yogibear=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.Mindenkinek további jó fórumozást!
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 68.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 2TB WD Black Gen4 NVMe SN850X SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate ST10000VE0008-2P SATA3 10TB
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- HGST HUH721010AL SATA3 10TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest