Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    American Reunion (3/10): a fene enné meg, ez rém gyenge volt. :( Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy a 100 éves Universal nem engedheti meg magának, hogy fogadjon egy (vagy kettő, vagy három) normális, vagy legalább elfogadható írót. Oké, hogy az elsőt Adam Herz hozta össze egyedül, de nem hiszem el, hogy senki nem látta egy ekkora stúdiónál, hogy ez túl nagy falat neki, képtelen volt hihető karaktereket összehozni, átültetni 13 évvel idősebb helyzetbe a régi humort. Annyi de annyi mindent ki lehetett volna aknázni, ehelyett kaptam a képembe egy kliséhalmazt, eredetiség zéró (pedig anno ugye pont emiatt volt sikeres). Talán Finch volt a leggázabb, abszolút nulla, semmit se tudtak kezdeni vele, ezért ráhúztak egy szörnyen vérszegény műdrámát.

    Két pontot akartam csak adni, de jár egy plusz pont a kórista csaj és Oz békülése alatt felcsendülő dalért, ugyanez szólt az első részben a mólós jelenetnél, nagy kedvencem volt akkor.

    Szóval csesszék meg. Amúgy meg velem van a baj, mert az egész mozi röhögött, taps is volt a végén. :U Egy vigasztal, tudom ciki, de legalább ingyé' volt...

    [ Szerkesztve ]

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Aktív témák