Hirdetés
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Oceans 13
Szerintme jó film, trükkös érdekes,mégse telimindneféle bunyovalés golyózáporral
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Raymond
félisten
válasz Integra #2190 üzenetére
A konyvet kene elolvasnod, de a lenyeg valami olyasmi, hogy a szemelytelen materialista beallitottsagu tarsadalom miatt senki igazan tem tudta kicsoda o valojaban. Sem a nevet igazabol sem hogy hol lakik. Senki nem tud a masikrol semmit, aszerint vannak az emberek megitelve hogy mit hordanak, milyen a kocsijuk, hova jarnakj kajalni stb. Az egesz filmben latszik ez minden jelenetben. A 80-as evek yuppie kolykeinek kemeny kritikaja akart lenni. A vege fele a partin latszik amikor teljesen masnak hiszik ot. A bonusz meg az ingatlanugynok no akinek az arcarol le lehetett olvasnbi hogy tudja jol mi tortent ott, de kuss legyen felole mert akkor nem tud a lakason kaszalni egy nagyot.
Szerk: latom mar meg lett beszelve
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
mazda626
addikt
Shoot Em Up
Minden percét élveztem, kategóriájában, olcsó, de jó eksönfilmben 10/10.SPOILER: BMW-t miért idétlen animációval kell összetörni, az animációk némelyikével nem voltam kibékülve, amúgy tökéletes. Ja, meg a fejbe lőtt nőn nagyon látszik, hogy bábu.
SPOILER OFF -
Jégkokó
veterán
Ma megnéztem az arany iránytűt. De vhogy se eleje se vége nincs a filmnek, mintha a vége elött elvágták volna a sztorit, ami nem volt olyan túl jó egyébbként se. Igy tuti, hogy lesz második rész is.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
RedWing
aktív tag
Hát nem kimondottan film, de hatalmas! Nálam 10/10!!!
Jeff Dunham - Spark of Insanity
[link]Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
dragonfx
veterán
válasz Jégkokó #2255 üzenetére
igen én is így éreztem, de ha tán láttad a hirdetéseket, akkor tudod hogy 3 részes lesz.Gondoloma könyv alapján készül a másik 2 része. (titokzatos kés + borostyán látcsó néven asszem)...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
BITBOYS
addikt
I Am Legend Spoiler
Mitől lett ember feletti képességük a vírussal fertőzött embereknek? Ha nem emberi lényként gondolkodtak hogyan voltak képesek csapdát készíteni?
Speciális effektusokban erős volt a film, viszont a 28-as 2. részét szerintem nem tudta felülmúlni. Ha nem Will Smith lett volna a legenda lehet nem aratott volna ekkora sikert ez a mozi. 7/10 mivel a kutyus is jól játszott -
törölt tag
most nezem a 28 nappal kesobbet...
hat nem semmi egy film, es meg nicns vege... -
snecy
senior tag
No Country for Old Men ütött, nem véletlen az imdb-s értékelés.
[ Szerkesztve ]
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
törölt tag
bnocsanat, rosszul irtam, a 28 hettel kesobbet neztuk tegnap
a 28 nappal kesobbet is lattuk a megjelenesekor
bocsi a teves infoert, a nagy izgalmak kozepette nem is tudom mit irtamegyebkent tegnap megneztuk a suttogas c filmet is...
ajanlom mindenkinek, aki akar egy kicsit borzongani -
bdav
őstag
válasz Jégkokó #2255 üzenetére
A könyv elolvasása után azt kell mondjam h. meglepően jól sikerült elkapni a dolgot az arany iránytűvel. Az film pedig nem fedi teljesen a könyvet, akkor sokkal durvább hiányérzetet okozna a vége mint így
Második részt én kétlem hogy filmesítenék, elég nagyot bukott sajnos
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
törölt tag
meg ket film:
furesz4: hat aki az elso 5 percet tuleli, annak uatana mar semmi sem arthat jol sikerult ez a resz is, bar lenyegesen kevesebb kinzas volt benne, mint az elozo reszekben...
hasonlo lesz az 5-6 resz is?ferj es ferj: sikerult felvonultatni az osszes elcsepelt meleg sztereotipiakhoz tartozo dolgot, viszont eleg jol sikerult a poenba atultetes...
voltak a ilmnek jobb es rosszabb pillanatai is, mindenesetre egy gyenge 3as a 10es skalan... -
brownus
veterán
hello,
pár film amit magunkévá tettünk a hétvégén:
szemközti ablak, egy romantikus dráma. olasz film ami végülis semmiről se szól. egy befejezetlen történet, annyit mond a nézőnek, hogy az álmaid ne add fel, valósítsd meg azt/azokat. nekem nem igazán tetszett a film, kicsit vontatott volt. viszont a film zenéje az igen és a főszereplő néni szép
shoot em up ez a maga hülyeségeivel egy 10/10es film és nem hiába bmw-ket tört össze a filmben monica szája meg drága zsíros kenyér...
eastern promises, egy tökéletes maffiás film, nem egy scorsese, ami nekem most nagyon is bejött. a színészekről ódákat lehetne zengeni mortensen is a minusz 20 kilójával, na meg cassel... kibaszott jók voltak. ez nálam 10/10
lady in the water, egy aranyos mesefilm, 8/10,
a shoot em up-ból a kis szőrös faszikám játszotta benne a gyógyítót, fura volt utána egy ilyen szerepben látni itt is zakkant volt egy picit -
adalbert1
veterán
válasz brownus #2268 üzenetére
Én mostanában ezeket néztem:
A főnököm lánya: gagyi vígjáték nagyon száraz poénokkal, akinek bejön ez a stílus, annak ajánlhatom, másnak nem igazán. Nálam 2/10, az is Carmen Electra és Tara Reid miatt.
Ég velünk: eddig még nem láttam Edward Nortonnak ezt a filmjét, így pótoltam. Kellemes kis komédia, nálam olyan 7/10, Norton nagyon jól alakít, Ben Stiller is hozza a tőle megszokottat.
Furcsa Pár: Jack Lemon és Walter Matthaunak egy régebbi filmje. Hát számomra ez az érdekes kategória volt, nagyjából helyzet és jellemkomikumra akarnak építeni, de nekem nemigazán jöttek át a poénok.
Sebezhetetlen: Nagyon nem tetszett, és ezen Bruce Willis, vagy Morgan Freeman se tudott változtatni. Számomra nagyon lapos volt a film.
Halloween új változata: Nos az eredetit nem ismerem, így nem tudom mennyiben térhetett el (sejtéseim szerint semennyire) ettől, mindenesetre Rob Zombie jó munkát végzett. Van pár kellően nyomasztó rész.
-
RedWing
aktív tag
válasz adalbert1 #2270 üzenetére
"Halloween új változata: Nos az eredetit nem ismerem, így nem tudom mennyiben térhetett el (sejtéseim szerint semennyire) ettől, mindenesetre Rob Zombie jó munkát végzett. Van pár kellően nyomasztó rész."
Én láttam az összeset, nem mondom, h. a legjobb, de egyértelműen nem is a legrosszabb. Elfogultságomat figyelembevéve 7/10.
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
törölt tag
igen, tuti lesz furesz 5-6 sztem mar tobbszor is irtuk a topicban
28 honappal kesobb az mar nem is tudom mi lenne...
mindenesetre elegge gaz volt a 28 hettel kesobb vege, az az utolso 3 masodperc, amit Parizsrol mutattak
de maga a film nagyon tetszett, foleg a helikopteres reszeknel szolt jol a hazimozi -
törölt tag
-
Integra
titán
-
Tibiajax
nagyúr
néhány filmet én is..
Brian élete
nagyon régen láttam már, most ujra néztük, sosem árt ismételni a jót :9, így meg főleg nem
A Nap könnyei
Jó kis film volt, Monica meg csak szimplán élmény..
Férj és férj
A mai inséges időkben, már ami a vígjátékokat illeti, az ilyet mint ez, meg kell becsülni..
Van benne néhány jó poén. -
neduddki
nagyúr
HI!
NA volt szerencsetlensegem megnezni a zodiakust:- (((
Atya eg, ezt a raks sz.r hogy birta osszehozni, ehhhhhhhhhhh:- (((udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
BITBOYS
addikt
Hipervándor nemsokára a mozikban
Miért nem Hiperugró vagy Hiperman? Jó bénára sikeredett ez a fordítás, milyen lesz a szinkron
Különben meg Jumper -
BITBOYS
addikt
válasz bagyulajuve #2284 üzenetére
Ne is mond. Például AVP2 szerintem
-
Drizzt
nagyúr
Ópium. Nekem nagyon tetszett, kellően nyomasztó hangulatú, bár a végefelé már nekem is vontatott volt, operatőri munka remek szerintem, de nem leesz túl népszerű film, mert hát eléggé rétegfilm jellege van, nem sokan vevők az ilyenre, s absz. szigorúan csak felnőtteknek.
I am having fun staying poor.
-
Dilikutya
félisten
válasz neduddki #2279 üzenetére
Nem rossz szerintem a Zodiákus, bár középtájon volt egy 10 perc, amikor elaludtam rajta (), de egyszer azért meg lehet nézni.
Más: Megleslek.com nagyon beteg film . Kicsit hülyére veszi ezt az egész sótlan valóságshow mizériát.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Integra #2277 üzenetére
Ha jól emlékszem, te írtál itt először a The Teeth című borzalomról, amiben a lány vaginája fogakat növeszt. Nos, itt az első 5 perc a filmből .
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Jégkokó #2289 üzenetére
Csakhogy ez horrorfilm lesz. Nyilván nem a bokánfosatós, sokkoló fajtából. Bár borzongani kicsit lehet magán a sztorin, kufirc közben ne gondoljon az ember erre a filmre.
-
Arnold2
őstag
Megnéztem a Férj és férj című filmet ma.
Nos nem volt olyan rossz mint vártam (ez lehet akát pozitívum is ).
Annyira nem volt rossz, Rob Schneider mint kínai pap
Viszont a végére egy vödröt kellett a monitor alá tennem,mert úgy,de úgy csöpögött, hogy azt hittem minden rövidzár lesz itt hirtelen. De összességében jól szórakoztam (Jessica Biel meg....)
6,5/10 (egyszer nézhető kategória) -
Dilikutya
félisten
válasz Arnold2 #2291 üzenetére
Tipikus hibába estek a végével. Hollywood-ban divat elcsöpögtetni a végét, mindenki összefog mindenkivel a jó ügy érdekében, aztán nagy szavak hangoznak el. Pedig odáig egészen jól ment, volt poén bőven, Schneider pedig egyszerűen állat . Rajta röhögtem a legjobban.
-
neduddki
nagyúr
-
tiv83us
veterán
válasz dragonfx #2252 üzenetére
Nem rossz, de nyomaban sincs a 11 es 12-nek szvsz.
En a Bucket List-et varom mar nagyon, Morgen Freeman-nel es Jack Nicholson-nal.
A NY Times eddig 5/5-ot adott nekik vegig, "ev filmje"...stb propaganda, elsutik parszor egy evben par filmre, de erre tenyleg kivancsi vagyok.
No, nezzuk a trailertAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
adalbert1
veterán
válasz tiv83us #2294 üzenetére
Szerintem már a 12 is gyenge volt a 11-hez képest, a 13-ban meg számomra semmi érdekes nem volt...
Nemrég néztem a Rescue Dawn-t Christian Bale-el... Nem egy mozgalmas darab, persze Bale ebbben is hozza a szokott formáját, plusz van pár nagyon jó jelenet, viszont összeségében én többet vártam volna. Nálam olyan 6/10.
-
adalbert1
veterán
válasz RedWing #2297 üzenetére
SPOILER
Azért azt jól bemutatja, hogy mennyire megzakkanhatnak az emberek fogságban, 1-2 régebb óta ott tartott arc már totál kattant, főleg Eugene... Meg az is jól meg van csinálva, mikor szöknek és a társa Balehez beszél mert halucinál... Meg mikor már meghalt a csávó akkor ahogy Bale halucinál az is jó...
Meg még a kopasz törpe őrön röhögtem párszor, hogy milyen fejeket vágott...
Azt meg hülyeségnek tartottam, hogy eldobják a fegyverüket.
A képi világa viszont nagyon bejön, a dzsungeles részek gyönyörűek. -
adalbert1
veterán
válasz tiv83us #2298 üzenetére
De, ő az.
Mert ki lesz az új Joker? Mondjuk arra nem emlékszem, hogy Nicholson mennyire hasonlított rá (mondjuk arcban annyira nem, mint az avatarod , legalábbis pufibb arca volt), már elég régen láttam az eredetit...
Képregényből meg azt hiszem csak a magyarországi megjelenéseket olvastam, ott csak az első 4 részben szerepelt asszem Joker (viszont az elő rész elég nyomasztó volt), ezek a részek meg össz-vissz 2 történetet meséltek el.
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs