Hirdetés
Aktív témák
-
Integra
titán
ma este house után the lost room!!!!
[link]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Dilikutya
félisten
Az elmúlt napokban bepótoltam egy régi hiányosságom, és szépen sorban végignéztem a Mad Max trilógiát. Szeretem a lepukkant, sötét középkori viszonyok közé visszaszorult jövőben játszódó akciófilmeket (Menekülés New York-ból), de nekem a Mad Max túlontúl unalmasnak, és kidolgozatlannak bizonyult. Az első résznek még volt egyfajta nyomott hangulata, de a folytatások egyre inkább gagyiba mentek át, ami még önmagában nem lenne baj, de unalmasak is voltak. Igazából nem értek, hogy lehetett belőle akkora kultuszfilm, mint amekkora lett. Mel Gibson színészi alakítása teljes mértékben elhanyagolható, fut, lő, és néz szótlanul. Ebben a filmben minden megvan, hogy feledésbe merüljön, szereplői pedig életük végéig ilyen művekben élhessék ki magukat. Ehelyett Gibson Hollywood-i sztárrá nőtte ki magát, és a pilótát alakító Bruce Spence is több nagy amerikai filmben felbukkant, igaz, csak jelentéktelen szerepekben.
Túlértékelt alkotás.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Arnold2
őstag
-
brownus
veterán
hi,
tegnap a lecsorol lemaradtunk, csak az ocean's 13-at értük el. háááát, legyen 8/10 a zenék miatt. szinte végig pofázták az egészet (a szereplők, nem a nézők), voltak jópofa és aranyos párbeszédek, de sokkal jobb lett volna ha tarantino egy kicsit bele-bele írt volna itt-ott... vagy akár az egész forgatókönyvet átírhatta volna. az alapsztori jó, de nem állt össze egy egésszé. cassel kaphatott volna több időt is....
ja, és megnéztem a napokban a bourne 1et, sztem ma du. a b2-őt is, mert az előzetes alapján a bourne ultimatum fasza lesz
[Szerkesztve] -
BITBOYS
addikt
A Lecso elött ezt az animációt vetítették -Pixar-
[link] -
mazda626
addikt
Hali!
Megnéztem a Borat című filmet. Nem tudom, hogy msot sírjak rajta, vagy nevessek. Vannak benne jó beszólások, de pár jelenet elég . -
mazda626
addikt
válasz #54715584 #219 üzenetére
Jaja, láttam a filmet. Az a jelenet nagyon tetszett, mikor SPOILER az étteremben szerencsétlenkedett a francia kajával, és belecsorgatta a nő táskájába a cuccost. SPOILER OFF, de utólag visszaemlékezve a film nem nagy durranás. Ha igazi Mr. Bean, akkor a sorozat a nyerő.
Lassan nekikészülődök Brúsz apánk Dáj Hárd Négyéhez.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz mazda626 #220 üzenetére
A kagylós rész más formában már szerepelt a sorozatban, mint ahogy kb a poénok nagy része. Ugyanez a katasztrófafilmre is igaz, de az sokkal jobban sikerült, bár a vége annak is túl amerikai lett.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
mazda626
addikt
válasz Dilikutya #222 üzenetére
A Katasztrófafilm legelső alkalommal nagyon tetszett. Azon a részen, mikor SPOILER megrajzolta filctollal a szétbarmolt festményt SPOILER OFF majdnem bhuggyoztam a röhögéstől. Amerika folyik már lassan a csapból is.
monstre: Ahan, a kamerás rész ott van a szeren!
[Szerkesztve] -
Integra
titán
megnéztem a fantasztikus négyes első részét.
fantasztikusan szar volt..
egyedül a ben grim féle beszólások és poénok meg a tűzcsávó ökörködése miatt volt vicces meg ment a film a többi felejthető volt úgy ahogy van.
még az ősrégi borotvahabos poén is jó volt benne...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
adalbert1
veterán
válasz Dilikutya #227 üzenetére
Mondjam úgy, hogy végre ideje volt...
Engem ami rohadtúl bosszant, hogy pl. a Félelem és reszketés Las Vegasban-t nem lehet kapni joglejárat miatt, vagy pl. az Amerikai História X-et nem adták ki...
Meg hogy néhány filmet olyan igénytelenül dobnak piacra... Hiába kicsi piac vagyunk. De legalább van gyors net, meg torrent.
Más: én az elmúlt két napban totál ráálltam a Weeds című sorozatra. Ugyan nem hiszem hogy így telnének egy drogdealer családanya mindennapjai, de ennek ellenére elég szórakoztató a sorozat. Kár hogy csak huszonx perc minden egyes rész, és még csak 26 van kint belőle. -
brownus
veterán
megnéztem a Laberinto del fauno, El - [link], jó film, nagyon jó!
nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni, azt hittem a főszereplő kislány miatt, hogy egy lagymatag mesefilm lesz. az is, csak a durvább fajtából. hűen és keményen ábrázolva az akkori nácikat. a zenéje szép, a kép/szín világa gyönyörű és borongós, az animációk tökéletesek! a film nálam 10/10-es, nemtom ha hollywoodban készül a film adtak volna ekkora szabadságot a rendezőnek!? sztem nem. vagy agyon vagdosták és kiadták volna dövödön a dir.cut.-ot
a film végét nagyon eltalálta toro, szomorú és boldog egyszerre. almodovar után most már ő is a favoritok között van.
majd megnézem ezt is: [link]
ezt meg elfelejtettem (nem vót nehéz): fantasztikus négyes 2, jó volt mondjuk 6/10, hálisten nem nyújtották el úgy mint a fos spidermann3-at. elég volt ez a 88 perc. pedig olyan jó filmet lehetett volna ebből is csinálni. fuck.
és tényleg, galactus egy b@szott nagy füstölgő köd vagymi volt. biztos nem maradt pénz, hogy normálisan ábrázolják... lol
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
unatkozom...
ennyi képregény adaptáció után, amire azt mondom, hogy jó volt:
x-men 10/10(na jó a 2,3 is)
hellboy 1 9/10
spiderman 1 9/10
elektra (nem röhög!) 8/10
batman begins, és a tim burton batman filmek 10/10
300 11/10
sin city 11/10
hulk 7/10
transformers 8/10
asszem ennyi, láttam majd mindet kivéve a ghost ridert - ezt ma délután talán, de nem tetszettek: a zupaman filmek, puniser, sp2-3??, daredevil (más főszereplő és np), f4 1-2, cackanő, mit hagytam ki? -
brownus
veterán
válasz #54715584 #233 üzenetére
a képregényben galactus-[link] egy hatalmas (kb 50méter magas), páncéllal fedett emberszerű lény. akinek valóban volt egy felderítője akit ő ruházott fel nagy hatalommal. ezt még a cartoonon néztem régen és a felderítőnek esélye sem volt arra, hogy ellene forduljon.
hihi, az egyik részben épp a ghost rider* ''ütötte'' ki galactust aki össze is zsugorodott egy picikét, de a F4esek életben tartották és ezért cserébe galactus nem pusztította el a bolygót
* vki látta már a dir.cut.-ot? a rendezői változat biztos jobb mint a mozis, nem sokan dicsértétek ezt a filmet, de kíváncsi vagyok.
istenem, annyira ütős lett volna az igazi galactus a filmben, nem? kicsit komolyabb rendező a film mellé, és ütrúghazaballag
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
válasz #54715584 #238 üzenetére
Én megvártam. Most néztem meg a héten. Gondolom arra akarsz célozni hogy nem ez volt az utolsó rész.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
törölt tag
válasz tupacamaru #240 üzenetére
teee, teee, te kis spoilergyilkos nem szabad poent leloni bar arrol nem volt szo, mi tortent
-
törölt tag
válasz tupacamaru #246 üzenetére
ne siiirj
de direkt benne van a topic cimben is, csak maskor figyelj es jelezz -
Integra
titán
sunshine 8/10
nekem nagyon tetszett. elég nyomasztó hangulatú film.
spoiler:
de hogy már megint egy őrült......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
pont ez volt az egyik benne ami tetszett, semmi szuper hősködés, nyomasztó az elejétől a végéig és még ha benne is volt ez a gyengébb dolog még így is az egyik legjobb szerintem a kategóriájában. nem sok film tetszett így. egy picit a csupasz csóka az event horizonra emlékeztetett, de csak egy pillanatig, mert szerencsére a misztikum itt kimaradt. bár abban a filmben meg pont kellett az is nagy kedvenc.
meg a solaris természetesen..
tökéletes trükk az melyik angolul?
mod: jaaa, azt láttam, nekem is tetszett nagyon
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest