Új hozzászólás Aktív témák

  • TrueGooner

    aktív tag

    válasz miro. #1757 üzenetére

    Neem, nem vagy meg. :) Attól mert költesz rá 12 ropit, még azokat a játékosokat szintre kell hozni.

    Ha nem gond, akkor ezt még kifejtem Nektek... 2 féle mód létezik egy csapat építésére az eFootbalban. De először is fontos tudni, hogy majdnem minden Kártyának szintjei vannak. Ezeket a szinteket meccsekkel, vagy XP Trainerekkel lehet növelni. Minden szint után kapsz 2 Skill pontot amit el tudsz osztani az adott kártyán, így személyre szabni. Például ha szeretsz szélső védőkkel támadni, érdemes pontokat tenni a Passing-ra. Magas Lofted Pass és Curl képességekre, illetve Pinpoint Crosser traittel (ezt nem Te adod meg, egy játékos vagy rendelkezik vele vagy nem) elképesztően látványos beadások születnek, tényleg öröm nézni is. Aki nem rendelkezik jó képességekkel, hogy jól adjon be, sokkal veszélytelenebb beadásai lesznek (nagyon fontos az erősebbik láb használata is, de a Player BIO-ban eltudod olvasni, hogy mennyire erős a gyengébbik láb is).

    Free2Play:
    Elkezded a játékot 0 GP-vel (ingame fizetőeszköz). A napi belépések, az eventek, az eFootball League, mind ad GP-t, amiből a "piacon" (csak offline piac van) olyan Standard Kártyát veszel amilyet csak szeretnél, már ha van rá elég pénzed. Ha összeszedsz kellő GP-t, akkor Messi, Ronaldo, vagy Mbappe-t is megveheted. Csupán F2P játékosként több időbe fog telni.

    De még Free2Play játékosként is van lehetőséged Speciális kártyák megszerzésére. Minden csütörtökön jelennek meg új Featured Packok, amiben 11 db Featured Player van.
    - Ezek a játékosok nem fejlesztetőek, szinte mindegyik 90+ Rating.
    - Maximum 3-at lehet nyitni, fejenként 100 Coin-ért.
    - Duplikáció nincs, akit kinyitottál nem eshet még egyszer.
    - Plusz minden héten van egy Offline Event ahol nyitást lehet szerezni, illetve egy Online Challenge event, ahol 50 Coint lehet szerezni (Heti 50 Coin a belépésért is jár!).

    Tehát Fixen tudsz nyitni 2 játékost minden héten innen, de érdemes várni a kedvenceke (spórolni a Coinnal), mert ezek kicsivel erősebb lapok mint a Standard (viszont nem úgy osztod el a képességeket ahogyan Te szeretnéd, hanem általában ha a héten jól szerepelt az adott játékos, akkor minimálisan abba az irányba módosul a normál lapjától (ez lehet Skill-, vagy Trait is).

    Fizetős:
    Tegyük fel, hogy teljesen új játékos vagy. Letöltöd a játékot, és veszel Coint is azonnal. Ezesetben milyen opcióid vannak:
    - A Shopban, Coinért cserébe tudsz venni Speciális Pack-okat. Ezek a Packok általában a játék nagyköveteit, illetve a Licenszel rendelkező csapatok Packjai. Még pár napig benn van egy TAA, egy Bruno Fernandes, Arsenal, Man. United, Inter, Milan pack. Talán van még, de most nem ugrik be. :) Ha innen vásárolsz egy Packot, akkor szinte azonnal meg van a kereted, tehát kevesebbet (vagy egyeltalán) nem kell GP-t költened a csapatra, viszont ezeket a játékosokat ugyan úgy szintre kell hozni, mert Level 1 kártyák. XP Trainer ugyan úgy jár belépésekért, Eventekért, stb...
    - Ezentúl ott vannak a korábban említett Featured Packok, amik kész játékosokat adnak (szerencsefaktorral!), de maximum 3 nyitható egy héten.

    Illetve van még egy harmadik opció, de igazából az a leglényegtelenebb, mert kb. havonta nyitható vele értékelhető játékos, viszont akkor brutál jó. Ez szintén F2P opció, csak játszani kell érte.

    Asszem kb leírtam mindent. Azt aláírom, hogy nem kell grindolni semmiért. Csak lazába játszani, és ha nem költesz egy fillért sem, akkor kb 2-3 hónap alatt feltudod építeni a Dream Teamedet. De hidd el Nekem, mindig lesz játékos akit megakarsz szerezni. Plusz minden csütörtökön frissülnek a játékosok formái, így lehet hogy használsz valakit az egyik héten, de a következőn már nem annyira OP, mert a rossz forma miatt sokkal gyorsabban elfogy a staminája. A forma ha jól tudom nincs hatással a játéktudásra, csak gyorsabban elfárad az adott játékos.

    Egy Legenda vagy egy Epic lap megszerzése viszont még Coinal is halálosan drága dolog. Ott 150 kártyából álló Packba (Most például Juventus epic játékosok vannak, de ez is minden Csütörtökön frissül) van elrejtve 3 Legenda/Epic. Itt sincs duplikáció, de darabja 100 coin. Elég húzós, és ott aztán tényleg megy a lutri. :D

Új hozzászólás Aktív témák